Σελίδες

About

15 Σεπτεμβρίου 2014

Mε το αριστερο η Αναγεννηση.

cfoot2Τα λιοντάρια πήγαν στα Γιαννιτσά και... σκούπησαν την Αναγέννηση με το ευρύ 3-0. Προβλημάτισε έντονα η εικόνα των γηπεδούχων.
Το φιλμ του αγώνα:

-12' Σουτ του Τάντιτς, η μπάλα μόλις άουτ.
-ΓΚΟΛ! 0-1! 15' Κόρνερ από τον Κ. Τριανταφύλλου, κεφαλιά ''ψαράκι'' του Γαϊδαρτζή και 0-1 ο Πανσερραϊκός! Κυριαρχούν τα "λιοντάρια" σε αυτά τα πρώτα λεπτά. Ο Γαϊδαρτζής πετυχαίνει το πρώτο κόκκινο γκολ της σεζόν!
-22' Κόρνερ από τον Τάντιτς, κεφαλιά από τον Παπαστεργίου, η μπάλα μόλις άουτ.
-24΄ Νέα φάση για τον Πανσερραϊκό με τον Παπαστεργίου να τριπλάρει τον αντίπαλο του, να σουτάρει και τον Τεντόνη να απομακρύνει σε κόρνερ.
-ΓΚΟΛ! 0-2! 32΄ Ο Γαϊδαρτζής με παράλληλη σέντρα βρίσκει τον Παπαστεργίου στο πρώτο δοκάρι και αυτός με πλασέ σκοράρει!
-Τίποτα άλλο ιδιαίτερο στο παιχνίδι, υπεροχή του Πανσερραϊκού ξεκάθαρα.
-Τέλος ημιχρόνου...
-Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος...
-Ο Πανσερραϊκός έχει την υπεροχή, δεν απειλείται από την Αναγέννηση και διαχειρίζεται το σκορ νίκης.
-ΓΚΟΛ! 0-3! 68΄ Από σέντρα του Περπερίδη, λάθος της άμυνας των Γιαννιτσών και o αμυντικός των γηπεδούχων Σιδηρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
-84΄ Κεφαλιά του Γκόγκα μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Τεντώνης σε κόρνερ.
-Τέλος του αγώνα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Β.ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ): Τεντώνης, Ουζούνης, κιορτσης, Σιδηρόπουλος, Πομάκης, Μπαμπαλης, Σάρρος, Ριτε, Καπουσουζης(60’ Μωυσιάδης), Καραδήμος(78’ Μπάρμπας), Λυσίτσας
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ.ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ): Μπίμπης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλου Δ, Γαλακτερός, Τσιμίκας, Τριανταφύλλου Κ, Παπαστεργίου(65΄ Περπερίδης), Γαϊδαρτζής(82΄ Γκόγκας), Μπονέρης, Τάντιτς(85΄ λ.τ Καψάλης)