Σελίδες

About

28 Οκτωβρίου 2014

ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ –ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 71-64


Με την 3η συνεχόμενη νίκη της η ομάδα Basketball του Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών επί του ΑΓΕ Πιερίας με σκορ 71-64 το Σάββατο 25-10-2014 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών Ε.Μυστακίδου , συνέχισε την φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε νικήσει τον ΑΟΚ Γουμένισσας με σκορ 63-61 και στη 2η αγωνιστική σε παιχνίδι εκτός έδρας στη Ν. Σάντα τον Ατρόμητο με σκορ 69-36.Η ομάδα του Μέγα εμφανίζεται ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι ,αφού φέτος το καλοκαίρι επέστρεψαν στην ομάδα με μεταγραφή οι Μπογδάνης Π. και Φαρδέλας Κ. και επίσης ήρθαν με μεταγραφή οι Δεμερτζής Θ. Παπαϊδης Ε., Καρύπης Χ., Μόσχου Κ., Καρυπίδης Α. και μαζί με τους Πατσιάνη Γ., Αργυρόπουλο Ε., Βασιλειάδη Ι., Παναγιωτίδη Α., Λαζόπουλο Χ. και τους μικροότερους Πανόπουλο Γ. και Στόϊτση Γ., έχουν συνθέσει ένα καλό σύνολο.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας του Μέγα Κώστας Χατζηαντωνίου μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε: «Κατ’αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την προσπάθειά τους. Πιστεύω ότι η διαφορά στο σκορ δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της
ομάδας. Ξεκινήσαμε δυνατά και ήμασταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα μπροστά. Μπορούσαμε να σιγουρέψουμε την νίκη πολύ πιο νωρίς αλλά από δικά μας λάθη και από δικές μας λάθος επιλογές δίναμε την δυνατότητα στην ομάδα του ΑΓΕ Πιερίας να ακολουθεί στο σκορ σταθερά χωρίς να μπορούμε να αναπτύξουμε κάποια διαφορά ασφαλείας. Σημασία όμως έχει ότι πήραμε το ροζ φύλλο. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν σε προπονήσεις αλλά και σε αγώνες. Το μυαλό μας από αύριο είναι στο επόμενο παιχνίδι με τον Φίλλιπο Ν. Πέλλας».

Τα δεκάλεπτα : A΄23-14 , Β΄15-16 ,Γ΄18-18, Δ΄14-16.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών(Χατζηαντωνίου Κ.) : Στόϊτσης , Δεμερτζής 5,Πατσιάνης 2, Βασιλειάδης 10(2τρ.), Φαρδέλας 2,Πανόπουλος 3, Παναγιωτίδης,Μπογδάνης19(4τρ.),Καρύπης 2,Μόσχου,Παπαϊδης 17,Αργυρόπουλος 11.

Α.Γ.Ε. Πιερίας (Αθανασιάδης Π.): Κρυσταλλάκης 7(1τρ.),Παπαδόπουλος ,Δρεβελης 6,Τσουγκράνης 11(3τρ.), Δαμαλης 12,Τόλιος,Κεραμιδας,Καροζας 8,Κελαδιτης 5,Διαμαντίδης 6 (1τρ.),Γρηγοριάδης 9(1τρ.),Γαβαλάς.