Σελίδες

About

30 Νοεμβρίου 2014

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Απόλλων Αρναίας 2-1

Ένα «γεμάτο» ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο για την αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Απόλλωνα Αρναίας.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ καθώς στο 7’ ο Καρακάσογλου νίκησε τον Καραβελίδη για το 1-0. Όμως η απάντηση των φιλοξενουμένων δεν άργησε να έρθει, όταν στο 20’ ο Ουζούνης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Γεωργούλας σε κενή εστία έφερε το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 35’ ο Μωυσιάδης αποβλήθηκε για χτύπημα σε αντίπαλό του εκτός φάσης αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες. Ωστόσο, ο Απόλλων δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα κι αντιθέτως η Αναγέννηση πέτυχε δεύτερο γκολ στο 71’ όταν ο Καρακάσογλου νίκησε ξανά τον Καραβελίδη για το τελικό 2-1.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (B. Ασλανίδης): Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτσίδης, Ουζούνης,  Πομάκης, Σάρρος, Καπουσουζης (85’ Γκοτζαμάνης), Μωυσιάδης, Μπάρμπας (46’ Κιόρτσης), Καρακάσογλου (77’ Κάρτζιος), Λυσίτσας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδης, Μαυριδόγλου, Μενγκάλι, Σαλέπης, Τζιότζιος, Διμογκήκας (8’ Μπουλγουρίδης Δ.), Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Γεωργούλας, Γεωργίου, Ζαχαράκης (64’ Πιπινίκας)