Σελίδες

About

18 Νοεμβρίου 2014

Πότε και πως θα γίνουν οι προσλήψεις των 21 γυμναστών στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης του Δήμου ΠέλλαςΕίκοσι ένα (21) πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής θα προσλάβει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. του δήμου Πέλλας με σκοπό την στελέχωση του δήμου Πέλλας για τη υλοποίηση του «Προγράμματος Άθληση για Όλους» (ΠΑγΟ) της περιόδου 2014-15.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έγκριση των προγραμμάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στη συνέχεια το Δ.Σ. της Επιχείρησης θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με τις προϋποθέσεις, τους όρους και τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι για να συμπεριληφθούν στην αντίστοιχη πρόσκληση ενδιαφέροντος που θα δημοσιοποιηθεί αμέσως μετά.

Για να έχουν μια εικόνα όσοι καταθέσουν για πρώτη φορά αίτηση, παρουσιάζουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται με βάση το οργανωτικό πλαίσιο λειτουργίας των ΠΑγΟ:
1. Αίτηση
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Δήλωση του ν. 1599/86 ότι τα στοιχεία είναι αληθή και ότι θα απασχοληθεί σε όποιο Τμήμα και ∆ηµοτική Ενότητα του υποδειχθεί.
4. Επικυρωμένη Φωτοτυπία Πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. ειδικότητας, µεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιµου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωριζομένου από την Ελλάδα.
5. Επικυρωμένη Φωτοτυπία Ταυτότητας
6. Αναγνώριση από ΔΙΚΑΤΣΑ για όσους έχουν πτυχίο από την αλλοδαπή
7. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
8. Πιστοποιητικό Πολυτεκνίας
9. Βεβαίωση ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος/η
10. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
11. Βεβαίωση προϋπηρεσίας.