Σελίδες

About

24 Νοεμβρίου 2014

BASKETBALL ΕΚΑΣΚΕΜ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 2014-2015‏

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
Ο ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
- Νίκησε το Σάββατο τον ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011

Σημαντική νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, πέτυχε η ομάδα Basketball του «ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» επί της ομάδας του «ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011», με σκορ 55-48, το περασμένο Σάββατο 22-11-2014, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «ΕΛΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ».

Μετά από ένα παιχνίδι, που διεξήχθη σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και με μια άψογη διαιτησία από το διαιτητικό δίδυμο Χατζηχαρίση – Καπουρτίδη, ο «Μέγας» συνεχίζει πλέον τη σπουδαία πορεία του ως η μόνη αήττητη ομάδα -μέχρι στιγμής- στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ.
Παρά την ένταση που δημιουργήθηκε στην αρχή του παιχνιδιού από μέρος φιλάθλων των γηπεδούχων για κάποια ατυχή σφυρίγματα του δεύτερου διαιτητού, η ομάδα μπάσκετ των Γιαννιτσών αντάμειψε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο το βράδυ του Σαββάτου, με ένα πάρα πολύ καλό θέαμα.
Οι παίκτες του «ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» από το πρώτο λεπτό του αγώνα μπήκαν στο παιχνίδι με πάθος και πήραν διαφορά 7 πόντων στο σκορ του πρώτου δεκαλέπτου. Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Δεμερτζή και Παπαϊδη και παρά το άσχημο τρίτο δεκάλεπτο από πλευράς πόντων, η ομάδα των Γιαννιτσών εξασφάλισε τη νίκη που έφερε την ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κατά την διάρκεια του αγώνα η διαφορά έφθασε και στους δέκα πόντους για να καταλήξει στο τελικό σκορ 55-48 υπέρ της ομάδας των Γιαννιτσών.
Δήλωση
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Κώστας Χατζηαντωνίου, δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίχτες μου για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν σήμερα και έφεραν την ομάδα μας μετά από την 7η νίκη της στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Παίξαμε απέναντι σ΄ έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, ξεκινήσαμε δυνατά και συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι και καταφέραμε έτσι να έχουμε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα για το αντίθετο αποτέλεσμα. Καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, ενώ περιορίσαμε σημαντικά τους επικίνδυνους παίχτες των αντιπάλων μας. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και από αύριο επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μας με τον ΠΑΟΚ Απμωπίας. Συγχαρητήρια αξίζουν στους παίχτες και των δύο ομάδων για το πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα, αλλά πάνω απ΄ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που από την αρχή του πρωταθλήματος με την παρουσία τους στο γήπεδο στηρίζουν την ομάδα μας και μας δίνουν θάρρος για να συνεχίσουμε.»

Τα δεκάλεπτα : A΄ 20-13 , Β΄ 14-11, Γ΄ 06-10, Δ΄ 15-14.


Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου) : Στόϊτσης , Δεμερτζής 16(3τρ.), Πατσιάνης 2, Βασιλειάδης 5, Φαρδέλας, Πανόπουλος, Παναγιωτίδης 2, Μπογδάνης 6, Καρυπίδης, Μόσχου, Καρύπης 9, Παπαϊδης 15.

Γ.Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ 2011 (Γ. Σταυρόπουλος): Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης 2, Γάτσος 3(1τρ.), Λούσης 2,Σταμπουλής 9(1τρ.), Αργυρός, Τότζης 1, Μακρίδης , Χροντίδης 18, Μπίκου, Δοδόπουλος 13.