Σελίδες

About

22 Δεκεμβρίου 2014

BASKETBALL Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΜ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2014-2015)‏

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ 10 ΣΤΑ 10!!!
Ο ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών απόλυτος κυρίαρχος στο μπάσκετ της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ
Α.Σ.Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 39-82


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την φετινή χρονιά η ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών». Πετυχαίνοντας την 10η συνεχή νίκη του σε αντίστοιχα παιχνίδια, «συνέτριψε» το Σάββατο 20-12-2014, σε αγώνα εκτός έδρας, στο Λιτόχωρο Πιερίας, τον Α.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ με σκορ 39-82 και τερμάτισε με αυτόν τον τρόπο στην 1η θέση, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ανδρών της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα του «Μέγα», με μία εξαιρετική εμφάνιση από το σύνολο των παιχτών της, είχε στο Λιτόχωρο Πιερίας ένα πολύ εύκολο βράδυ. Από την αρχή του παιχνιδιού είχε τον πλήρη έλεγχο, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο αντίπαλό της.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Κώστας Χατζηαντωνίου είπε:
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες μου που για μία ακόμη φορά έπαιξαν με σοβαρότητα και πάθος. Με τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά και με όπλο μας την καλή άμυνα, καταφέραμε να ξεφύγουμε από το 1ο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ. Από εκεί και μετά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και φθάσαμε εύκολα στο τελικό 39-82. Τελειώσαμε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, κάνοντας δέκα συνεχόμενες νίκες και κατακτώντας -μέχρι στιγμής- την 1η θέση. Η διακοπή του πρωταθλήματος ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε ανάσες και να ξεκουραστούμε. Έχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια του 2ου γύρου, με στόχο της ομάδας να παραμείνει ψηλά και να παίζει καλό μπάσκετ αντιμετωπίζοντας το κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα. Με την ευκαιρία των γιορτών θέλω να ευχηθώ στους παίχτες μου, στους φιλάθλους που μας στηρίζουν με την παρουσία τους στα παιχνίδια αλλά και σε όλο τον κόσμο υγεία, χαρά, ευτυχία και τύχη σε ότι κάνουν στη ζωή τους.»

Τα δεκάλεπτα : A΄: 05-21 , Β΄: 13-24, Γ΄: 10-23, Δ΄: 11-14.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου- Ν. Κοτλέας): Στόϊτσης 8, Δεμερτζής 11(1τρ.), Πατσιάνης 8, Βασιλειάδης 14, Μπουτάκης, Πανόπουλος 5(1τρ.), Παναγωτιδης 7, Μπογδάνης 6, Καρυπίδης 9, Μόσχου 2, Καρύπης 2, Αργυρόπουλος 10.

Α.Σ. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ (Ζυκηρόπουλος): Μυλωνάς, Δημόπουλος 4, Λεμονάκης, Φωτίου 8, Βαδώρας, Ζγιάλτος, Μπακάλης 3(1τρ.), Δούλος 15, Παπαθανασίου 7, Γκούμας 2.