Σελίδες

About

19 Δεκεμβρίου 2014

"ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΗΣΙΜΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑΣΤΗΣΙΜΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑ

Η κακοκαιρία που επικρατούσε τη Δευτέρα, 8-12-2014 κατά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης των Γιαννιτσών δεν επέτρεψε στο «Δέντρο της Αγάπης» «Καχεκτικό» από γάλατα μακράς διάρκειας, να ψηλώσει πολύ.
Όμως εμείς δεν το βάζουμε κάτω και στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2014 θα είμαστε στην «Παραμυθούπολη» στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών (πλατεία ΕΠΟΝ) για να το ξαναστήσουμε και με τη συνδρομή όλων να κάνουμε όσο πιο ψηλό μπορούμε.
Σας καλούμε να φέρετε μαζί σας κουτιά με γάλα εβαπορέ, με τα οποία θα στήσουμε όλοι μαζί ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα άλλα, το «ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ». Στη συνέχεια το γάλα θα προσφερθεί σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Με το σύνθημα «ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ», στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2014 στήνουμε στην «Παραμυθούπολη» στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών (πλατεία ΕΠΟΝ) ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα άλλα. Τοποθετούμε κουτιά εβαπορέ και σακχαρούχου γάλακτος πάνω σε ξύλινες παλέτες, σχηματίζοντας το μεγάλο «δέντρο» αγάπης και προσφοράς ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Τα κουτιά γάλακτος θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες με στόχο να μπορέσουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα, τις μέρες των εορτών.
Θα είναι μία μικρή αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης για να κρατηθεί ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων, σε μία περίοδο που ο τόπος μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί.
Ελάτε να μαζέψουμε όσο περισσότερο γάλα μπορούμε, για να μεγαλώσουμε όσο περισσότερο γίνεται το «ΔΕΝΤΡΟ ΑΓΑΠΗΣ».
Παράλληλα θα συγκεντρώνουμε και τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως όσπρια, ζυμαρικά κ.λ.π.


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ