Σελίδες

About

27 Ιανουαρίου 2015

BASKETBALL Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 2014-2015 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ‏

Μετά από σερί 12 νικών ο «Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» γνώρισε… την ήττα


Μετά από ένα σερί…
12 συνεχών νικών και όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, η ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών», γνώρισε το περασμένο Σάββατο την 1η της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα των Γιαννιτσών αγωνίστηκε σε παιχνίδι εκτός έδρας στην Κατερίνη, με αντίπαλο τον «ΑΓΕ Πιερίας» και τελικό σκορ 59-48.
Οι παίκτες του «Μέγα» αγωνίστηκαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με πάθος αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για την ομάδα του «Μέγα» ότι ο αντίπαλος για να φθάσει στη νίκη «επιστράτευσε» δύο παίχτες με ξεχωριστή ιστορία στο χώρο τον μπάσκετ: τους Χρυσανθόπουλο και Τσουκ Αργυριάδη.
Να σημειωθεί ότι από την πλευρά των φιλοξενουμένων υπάρχουν αρκετά παράπονα για την κακή διαιτησία των Στ. Χρυσάφη και Β. Σιαματρά, που επέτρεψαν το πολύ σκληρό παιχνίδι και χαρίστηκαν σε αρκετές φάσεις υπέρ των γηπεδούχων.
Το επόμενο Σάββατο, 31/01/2015, στις 20.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», ο «Μέγας» αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.


Από το Γραφείο Τύπου