Σελίδες

About

20 Φεβρουαρίου 2015

«Διδάσκουμε ΠΡΑΞΗ» - Αρχίζει ο 1ος Κύκλος Μαθημάτων της Ελληνικής Γεωργίας‏

Φυτοπροστασία Βιολογικών ΚαλλιεργειώνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αρχίζει από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου ο 1ος Κύκλος Μαθημάτων στο πρότυπο ηλεκτρονικό σχολείο της Ελληνικής Γεωργίας.

Μάθε ΥΠΕΥΘΥΝΑ – Ξεκίνα ΣΩΣΤΑ

Αναλυτικά τα online Μαθήματα:

1.     Φυτοπροστασία Βιολογικών Καλλιεργειών

Μαθαίνουμε όλα τα διαθέσιμα μέσα για την αντιμετώπιση των φυτοπαράσιτων στο πλαίσιο της Βιολογικής γεωργίας. Τα φυτοπαράσιτα κατηγοριοποιούνται και δίνονται οι αρχές αντιμετώπισης ανά κατηγορία (εχθροί, ασθένειες, νηματώδεις, ζιζάνια). Εκτενής αναφορά στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα που επιτρέπονται στη Βιολογική Γεωργία.

Διάρκεια online παραδόσεων:  20 ώρες

Έναρξη μαθημάτων: 4 Μαρτίου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
2.     Δημιουργία και Διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων

Σκοπός του μαθήματος είναι να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να σκέφτονται επιχειρηματικά και να παρακολουθούν τη γεωργική τους εκμετάλλευση με οικονομικούς όρους. Να σχεδιάζουν την παραγωγή τους με οικονομικό τρόπο και να καταρτίζουν σωστά και με επιτυχία ένα επιχειρηματικό σχέδιο.

Διάρκεια online παραδόσεων:  20 ώρες

Έναρξη μαθημάτων: 2 Μαρτίου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
3.    Ξεκινώντας με τη Μελισσοκομία – Μελισσοκομία Ι

Στόχος του μαθήματος είναι οι εκπαιδευόμενοι - αρχάριοι μελισσοκόμοι - να μάθουν όλους τους τρόπους για την ορθή και αποτελεσματική άσκηση της μελισσοκομίας.

Διάρκεια online παραδόσεων:  25 ώρες

Έναρξη μαθημάτων: 3 Μαρτίου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

4.    Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων

Αναλύονται οι βασικές λειτουργίες του μάρκετινγκ (προϊόν, τιμή, προώθηση, κανάλια διανομής) και η διαχείρισή τους από τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Παρουσιάζονται οι έννοιες της τοποθέτησης και του μίγματος μάρκετινγκ για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Δίνεται η έννοια του branding και το πώς μπορεί να είναι επιτυχημένο. Παρουσιάζεται η οργάνωση των αγορών και το εμπόριο αγροτικών προϊόντων και γίνεται αναφορά στα στοιχεία συμπεριφοράς καταναλωτή. Τέλος εξετάζονται μέθοδοι έρευνας μάρκετινγκ και ο τρόπος κατάρτισης σχεδίου μάρκετινγκ.

Διάρκεια online παραδόσεων:  25 ώρες

Έναρξη μαθημάτων: 3 Μαρτίου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

5.    Ολοκληρωμένη Φυτοπροστασία της Ελιάς

Το Μάθημα απευθύνεται σε ελαιοκαλλιεργητές και γεωπόνους που ασχολούνται με τη φυτοπροστασία της ελιάς και έχει σαν σκοπό την εκμάθηση των σημαντικότερων προβλημάτων φυτοπροστασίας που αντιμετωπίζει η ελαιοκαλλιέργεια, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης, με έμφαση στην πρόληψη και την εφαρμογή μη χημικών μεθόδων.

Διάρκεια online παραδόσεων:  20 ώρες

Έναρξη μαθημάτων: 5 Μαρτίου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

6.    Κηποτεχνία & Αρχιτεκτονική Κήπων

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου (γεωπόνους, αρχιτέκτονες τοπίου, κηπουρούς, κ.α.), αλλά και σε ερασιτέχνες κηπουρούς, που επιθυμούν μια  ολοκληρωμένη κατάρτιση στο συγκεκριμένο αντικείμενο και την ανάπτυξη δημιουργικών δεξιοτήτων. Οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική γνώση του αντικειμένου για εφαρμογές σε επαγγελματικό κι ερασιτεχνικό επίπεδο.

Διάρκεια online παραδόσεων:  40 ώρες

Έναρξη μαθημάτων: 2 Μαρτίου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Μάθε ΥΠΕΥΘΥΝΑ – Ξεκίνα ΣΩΣΤΑ

Εξειδικευμένοι καθηγητές, στοχευμένες και πλήρεις παρουσιάσεις-σημειώσεις, η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη τεχνολογία στον τομέα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, η συνέπεια και η ποιότητα σε κάθε υπηρεσία υποστήριξης και πάνω από όλα η συνεργασία όλων των γεωπόνων της Ελληνικής Γεωργίας με σκοπό τη σωστή και ολοκληρωμένη κατάρτιση των εκπαιδευόμενων, συνθέτουν την εικόνα του πρότυπου e-γεωργικού σχολείου της Ελληνικής Γεωργίας.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Επέλεξε τα Μαθήματα που σε ενδιαφέρουν και συμπλήρωσε την Αίτηση Εγγραφής!
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2112158960, 6977890474, στο email: info@ellinikigeorgia.gr και στο δικτυακό τόπο της Ελληνικής Γεωργίας http://www.ellinikigeorgia.gr/

<<ΤΕΛΟΣ>>
Αθήνα20 Φεβρουαρίου 2015
Με την παράκληση για δημοσίευση ή μετάδοση
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ: 2112158960, 6977890474 ή στο email: info@ellinikigeorgia.gr

Με εκτίμηση,
Ελληνική Γεωργία
Χρυσάνθου Τραπεζούντος 15
Ελληνικό-Αργυρούπολη, 16777 Αθήνα
Τηλ: 2112158960
Κιν.: 6977890474
e-mail: info@ellinikigeorgia.gr