Σελίδες

About

22 Μαρτίου 2015

Ο Αντιδημάρχος Παντελής Σπυρίδης και το Τοπ. Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Γιαννιτσών στον Ναυτικό Όμιλο.

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας Παντελής Σπυρίδης και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Γιαννιτσών Σταυρούλα Γκαδάκη με τα μέλη Μ. Σιγκούδη, Σ. Φαρσακίδου, Άννα Παγκοζίδου, Γ. Σαββόγλου, Γ. Γρηγοριάδη πραγματοποίησαν ενημερωτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ναυταθλητικού Προπονητικού Κέντρου στον Λουδία
.
Εκεί τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Νίκος Θωμαΐδης, ο Γραμματέας Γιώργος Μαξούρης και ο Έφορος εγκαταστάσεων & Υλικού Τάσος Μητκάκης.
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπ. Συμβ. ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Ν.Ο. Γιαννιτσών και οι εγκαταστάσεις του Κέντρου. Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας Παντελής Σπυρίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του, τόνισε επίσης την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να προωθήσει λύσεις σε όσα προβλήματα χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις όπου ο Αντιδήμαρχος και τα μέλη του Τοπ. Συμβουλίου έδειξαν εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στους αθλούμενους το Ναυταθλητικό Κέντρο και συμφωνήθηκε μια εκ νέου συνάντηση σύντομα ώστε να ‘’πέσουν’’ στο τραπέζι ιδέες και προτάσεις για την σωστή αξιοποίηση και προβολή του με δράσεις και εκδηλώσεις. Στον Λουδία βρέθηκε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωόφιλων Γιαννιτσών Άννα Γέργου στην οποία ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Γ. εξέφρασε την επιθυμία του Δ.Σ. να υιοθετηθούν από τον όμιλο τα τρία πολύ όμορφα σκυλιά που ζουν εδώ και καιρό στον χώρο του Κέντρου και η κυρία Γέργου όπως και ο Αντιδήμαρχος κος Σπυρίδης υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα στον Όμιλο και θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια προσφέροντας όποια βοήθεια κριθεί απαραίτητη.

Ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του ΝΟΓ
Αθανάσιος Γίδαρης