Σελίδες

About

30 Μαρτίου 2015

Ενημερωτική εκδήλωση της Κίνησης(ΑΝΑΣΑ ΠΕΛΛΑΣ ) στο Νέο Μυλότοπο‏


Το Σάββατο επισκεφτήκαμε το Νέο Μυλότοπο στα πλαίσια ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την Κίνηση με θέμα «Η πραγματική οικονομική κατάσταση του Δήμου Πέλλας και οι υφιστάμενες προοπτικές».
Αρχικά, μίλησαν ο Γιάννης Σταυρίδης, επικεφαλής της Κίνησης και Δημοτικός Σύμβουλος, για τη δομή και τη λειτουργία της Κίνησης και για το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου και ο Παύλος Πριόβολος, μέλος της Γραμματείας της Κίνησης, για την οικονομική κατάσταση του Δήμου και για εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης του προϋπολογισμού του Δήμου.
Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους του χωριού παρόντος του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Γιώργου Παστόπουλου. Κυριάρχησαν θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος, ανάγκης υποδομών και έργων στην  περιοχή, ενώ εντοπίστηκαν ζητήματα συντονισμού και έλλειψης επικοινωνίας μεταξύ τοπικής κοινότητας και κεντρικής διοίκησης του Δήμου.
Με στόχο την κινητοποίηση των κατοίκων των τοπικών κοινωνιών αλλά και των δημοτικών αρχών ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και σχεδιάζουμε παρόμοιες εκδηλώσεις και σε άλλες τοπικές κοινότητες αλλά και στα Γιαννιτσά.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Καππαδόκες» Αναστάσιο Στεφανίδη για τη φιλοξενία μας στο χώρο του Συλλόγου, καθώς και όλους τους παριστάμενους και συμμετέχοντες στη διαδικασία.

Άρθρο: www.anasapellas.gr/index.php?lang=gr&com=content&c=11&id=136