Σελίδες

About

30 Μαρτίου 2015

Νικη ανασα για την Αναγεννηση(δειτε το γκολ)Πηγη www.matiespellas.gr

cfoot2Ύστερα από καιρό, η Αναγέννηση Γιαννιτσών -που έπαιξε αρκετό διάστημα με δέκα παίκτες- πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στη Θύελλα Φιλώτα και συνεχίζει να ελπίζει για παραμονή!

Φάσεις και γκολ:
10’ πάσα Χατζηστεφάνου στον μόνο , αμαρκάριστο Καπουσούζη που μέσα από την περιοχή σε πλεονεκτική θέση για γκολ  σούταρε άουτ.
Στο 19’ ο Καπουσούζης πετυχαίνει ένα παλικαρίσιο γκολ με τριπλή προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 42’ ανύπαρκτο πέναλτι ανακαλύπτει ο διαιτητής όταν σε εκτέλεση φάουλ του θεοδουλούδη η μπάλα κοντράρει στο τοίχος. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ζηνόβιος όμως το έχασε!
Στο 54’ κεφαλιά  του Σιδηρόπουλου Χ. πέρασε άουτ.
Στο 61’ με 10 η Αναγέννηση. . Ο Μπίνας πήγε να πάρει την μπάλα για πλάγιο και ο διαιτητής θεώρησε ότι γίνεται καθυστέρηση με αποτέλεσμα να του δώσει 2η κίτρινη και να αποβληθεί!
Στο 64’ μακρινό δυνατό σουτ του Χαιτίδη απέκρουσε ο Κατρατσέας σε κόρνερ.
Στο 82’ μοναδική ευκαιρία για την Αναγέννηση ο Καρακάσογλου βγάζει ασιστ στον Καραδήμο που στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα  Αμπατζίδη ο τερματοφύλακας κρατά στο παιχνιδι τον Φιλώτα με την απόκρουση του..
Στο 95', σουτ του Κλάζογλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Κατρατσέας.
Συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σαπουντζής): Κατρατσεάς, Μπίνας, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Τσάβος, Καρασαββίδης(81’ Καρακάσογλου), Κιόρτσης, Χατζηστεφάνου(72’ Καραδήμος), Μπάρμπας(63’ Μπαμπαλής), Καπουσούζης
ΦΙΛΩΤΑΣ(Παπανώτας):Αμπατζίδης, Μουρατίδης, κόλα, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης(57’ Ζαρογιάννης), Σιδηρόπουλος Χ, Χαιτίδης, Ζηνόβιος, Θεοδουλίδης(46’ Χαραλαμπίδης), Μαρκόπουλος.