Σελίδες

About

20 Απριλίου 2015

Αναγεννηση Γιαννιτσων - Ορφέα Ελευθερούπολης 1-2 (Πηγη Matiespellas.gr)

Νίκη με ανατροπή μέσα στα Γιαννιτσά για τον Ορφέα Ελευθερούπολης (2-1) που τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος είναι στο -7 απ’ την παραμονή και ελπίζει στο θαύμα. Στο -8 οι ηττημένοι που θέλουν… έπος για να αποφύγουν το μοιραίο.

Φάσεις και γκολ:

Στο 3 ο Καρασαββίδης πέτυχε το 1-0 με πλασέ μια που μπήκε μέσα στην περιοχή  και πλάσαρε έξυπνα τον αντίπαλο τερματοφύλακα
Στο 21’ επέλεσα του Καπουσούζη από αριστερά το σουτ του μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
Στο23’ σουτ μακρινό του Κερμενίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σιμψερής.
Στο 28’ σπρώξιμο μέσα στην περιοχή στον Καπουσούζη που ήταν σε ευνοϊκή  θέση για γκολ προς έκπληξη όλων ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 32’ σουτ του Βακιρτζή κοντράρει σε πόδι αμυντικού η μπάλα παίρνει περιέργο ύψος και τροχιά ο Σιμψερής με δυσκολία την βγάζει σε κόρνερ.
Στο 47’ μόνος ο Κυζάης από κοντά αστοχεί.
Στο 56’ νέα ευκαιρία για τα Γιαννιτσά, μετά από  κόρνερ του Τζούρτζου καλή κεφαλιά  του Καπουσούζη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Χαραλαμπίδης.
Στο 77’μακρινό σουτ του Δόντσιου εκτός θέσης ο Σιμψερής και γκολ το 1-1 είναι γεγονός.
Στο 82’ ο Καρασαββίδης έκανε μια κούρσα μπήκε στην περιοχη σούταρε απέκρουσε σε κόρνερ και πάλι ο τερματοφύλακας της Ελευθερούπολης.
Στο 84’μεγάλη ευκαιρία για την Ελευθερούπολη το πλασέ του Αιβάζη βγάζει πάνω από την γραμμή ο Σιδηρόπουλος.
Στο 87’ πάσα του Καπουσούζη στον Μπάρμπα το σουτ του νεαρού σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Ελευθερούπολης.
Στο 88’ νέο δυνατό του Καπουσούζη απέκρουσε και πάλι ο Χαραλαμπίδης.
Στην επόμενη φάση ο  διαιτητής δίνει πέναλτι  για χέρι αμυντικού  τραβηγμένη απόφαση που ουσιαστικά χάρισε το τρίποντο στην Ελευθερούπολη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Θεοδωρίδης και 1-2!
Αναγέννηση Γιαννιτσών ( Μπάρμπας): Σιμψερής, Κοκκινίδης, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Βερβερές, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης, Ξανθόπουλος, Καπουσούζης, Μπάρμπας,Μπίνας(89’ Λαζαρίδης).
Ορφέας Ελευθερούπολης Βασιλόπουλος) Χαραλαμπίδης, Ζουμπούλης, Ουξούνογλου, Βραμετζάνης, Αιβαζής, Τσίτσι,Σαβελίδης(90’Παπουτσής), Χριστοδουλίδης,Βακιρτζής(63’Θεοδωρίδης),, Κερμενίδης Κυζαης(75’ Δόντσιος).