Σελίδες

About

23 Απριλίου 2015

Δελτίο τύπου 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών‏

Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και ΘρησκευμάτωνΤο 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζουν τις δημόσιες ευχαριστίες τους σε όσους υποστήριξαν την οργάνωση του 1ου Πασχαλινού bazaar που έλαβε χώρα στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών στις 2 και 3 Απριλίου 2015.

Ευχαριστούμε δημόσια τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο Γρηγόρη και την κ. Κατερίνα Δήμου για την χορήγηση περιπτέρου στον πεζόδρομο, απαραίτητο για τη στέγαση της δράσης, τις κυρίες Όλγα και Ηλιάνα Χατζηϊωαννίδου, Μαρία Λαμπρούδη, Πηνελόπη Λαφτσίδου , Λένα Λαμπρούδη και Μουσμούτη Μαρία, οι οποίες υποστήριξαν τη δράση μας προσφέροντας διάφορα υλικά και δημιουργίες τους. Στο bazaar προσφέρθηκαν δημιουργίες μαθητών/τριών (λαμπάδες, μπερλόκ, βραχιόλια, κασκόλ, κ.λπ.) και διάφορα άλλα αντικείμενα. Ευχαριστούμε τις εκπαιδευτικούς του σχολείου που οργάνωσαν εργαστήρια πλεκτού και καλλιτεχνικών δημιουργιών. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους πολίτες των Γιαννιτσών που όχι μόνο μας στήριξαν οικονομικά αλλά μας ενθάρρυναν με κάθε τρόπο.
Το οικονομικό αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν 913 Ευρώ, τα οποία δόθηκαν στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας «Η Αγία Ειρήνη», με έδρα τα Γιαννιτσά που χαρακτηρίζεται από πλούσια και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη δράση.
Τέλος, θα ήταν παράλειψη αν δεν εκφράζαμε τις ευχαριστίες μας στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο που γνωστοποίησε τη δράση μας και μ’ αυτόν τον τρόπο συνέβαλε στην επιτυχία της.


Ο Διευθυντής του 3ου ΓΕΛ Η Πρόεδρος του Σ.Γ.Κ.


Δημητρίου