Σελίδες

About

17 Ιουλίου 2015

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του Επιτελάρχη της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Συνάντηση είχε σήμερα (17/7), στο γραφείο του, στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης με τον Επιτελάρχη της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Συνταγματάρχη Χατζηγεωργίου Γεώργιο.


Ο κ. Χατζηγεωργίου, ο οποίος κατάγεται από την Αριδαία, επισκέφθηκε τον κ. Θεοδωρίδη και τον ενημέρωσε για την αποχώρησή του από την ΙΙα Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού και την μετακίνησή του στην αίθουσα επιχειρήσεων του Δ’ Σώματος Στρατού, το οποίο εδρεύει στην Ξάνθη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχαρίστησε θερμά τον Συνταγματάρχη Χατζηγεωργίου για την άψογη συνεργασία τους σε υπηρεσιακά θέματα και ζητήματα της τοπικής κοινωνίας και του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Ο κ. Χατζηγεωργίου κατά την παραμονή του στην ΙΙα Μ/Κ Μεραρχία συνεργάστηκε στενά με την Π.Ε. Πέλλας για την υλοποίηση δράσεων κοινωνικής προσφοράς του στρατού, πολιτισμού και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής. Αξιοσημείωτη ήταν η συνδρομή του στην υλοποίηση των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Κεντρικής Μακεδονίας.