Σελίδες

About

24 Ιουλίου 2015

Η πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα των Ασπρόμαυρων Αμαζόνων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΄΄ ΟΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΄΄Η πρώτη αγωνιστική εμφάνιση του μεγάλου τμήματος των Ασπρόμαυρων Αμαζόνων Γιαννιτσών έγινε το Σάββατο στις 18 /6 στο γήπεδο του μακεδονικού , όπου συμμετείχε στο τουρνουά του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ ( πατριαρχείο ) , αντιμετωπίζοντας την πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης , παρουσία του Δήμαρχου κου Σταμκου και των αντιδημάρχων της πόλις των Γιαννιτσών .

Ο υπεύθυνος της συνεργασίας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης , με το τμήμα των Ασπρόμαυρων Αμαζόνων των Γιαννιτσών και γενικός έφορος του γυναίκειου τμήματος κος Προύσαλης Γεώργιος δήλωσε :

το εγχείρημα της συνεργασίας με τα Γιαννιτσά βλέπω να πραγματώνεται με μεγάλη επιτυχία , γιατί η διοίκηση και το τεχνικό τιμ κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο διάστημα να παρουσιάσουν ένα αξιόλογο σύνολο από νεαρές αμαζόνες που το μέλλον τους ορίζεται αρκετά ικανοποιητικό , όσο για το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα πρέπει να σας προβληματίζει , μιας και η σύγκριση είναι άτοπη. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια , έτσι να συνεχίσετε και να ξέρετε πως από εδώ και πέρα τα μάτια του και η προσοχή του ΠΑΟΚ θα είναι κοντά σας .
Ο προπονητής των γυναικών του ΠΑΟΚ κος Αλέξης Κατικαριδης δήλωσε στον τεχνικό των αμαζόνων : σίγουρα κάθε αρχή και δύσκολη , η προσπάθεια είναι άριστη , είδη κάποιες κοπέλες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και ευελπιστούμε στην μεθοδική εξέλιξη τους , μιας και από την πολι σας στον ΠΑΟΚ είδη αγωνίζονται κορίτσια με ευχάριστες αποδόσεις .
Ο προπονητής των αμαζόνων του τμήματος των Γιαννιτσών κος Αβραμίδης Δημήτριος μας είπε : κατ αρχάς ένα τεράστιο μπράβο στον σύνδεσμο των Γιαννιτσών για την πολύ ωραία οργάνωση και εύχομαι στον φιλίας ΑΝΤΩΝΗ εκεί ψηλά να τον συνοδεύουν αυτές η όμορφες στιγμές που έγιναν για την μνήμη του. Όσο για τα δεδομένα εμείς σήμερα δώσαμε ένα πολύ μικρό δείγμα για αυτό που θα ακολουθητέε την νέα χρονιά , τα κορίτσια μας δάσυνε ότι μπορούσαν και έγινε φανερή η μελλοντική τους εξέλιξη . Η όλη αυτή παρουσία που είδατε κτίστηκε σε μόλις δέκα ημέρες με έξη προπονήσεις , οπότε καταλαβαίνετε πως δεν υπήρχε χρόνος για εκμάθηση πόλων βασικών στοιχείων τεχνικής και τακτικής Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας χρόνιας θα αναμένουμε και νέες αμαζόνες .

Ο πρόεδρος του Α.Σ. της γυναίκειας σχόλης ποδόσφαιρου οι ασπρόμαυρες αμαζόνες κος Σπυριδης Ανδρέας δήλωσε : αφού πρώτα ευχηθώ στον μικρό μας φίλο ΑΝΤΩΝΗ καλό ταξίδι και από κει ψηλά να χαίρετε με όλα αυτά που κάνουμε για την μνήμη του , και δεύτερον να δώσω συγχωρητήρια στο πατριαρχείο για την διοργάνωση αυτού του τουρνουά και τρίτον να εκφράσω τα ευχαριστήρια μου σε όλα τα μελή του συλλόγου μας , που σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να ιδρύσουν και να οργανώσουν έναν γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου στην πολι μας και μάλιστα με την στήριξη του μεγαλύτερου επαγγελματικού σωματείου της βόρειας Ελλάδος . Δεν πρόκειται να σταθώ στο αγωνιστικό μέρος , άλλωστε σας εξήγησε και τεχνικός μας ποσό ελάχιστος ήταν ο χρόνος προετοιμασίας .