Σελίδες

About

05 Αυγούστου 2015

Από σήμερα οι αιτήσεις για 89.000 επιδοτούμενες θέσεις σε παιδικούς σταθμούς

Από σήμερα έως τις 18 Αυγούστου μπορούν οι γονείς να αποστέλλουν αιτήσεις στα κατά...
τόπους γραφεία της ΕΕΤΑΑ για να ενταχθούν βρέφη και παιδιά προσχολικής ηλικίας σε επιδοτούμενες θέσεις σε βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς, αλλά και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ).

Οι επιδοτούμενες θέσεις αναμένεται να είναι 89.000 όπως και την περυσινή χρονιά, με την συγκεκριμένη πίστωση να ανέρχεται στα 184 εκατ. ευρώ.

Προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που οι μητέρες τους εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα ή είναι αποδεδειγμένα άνεργες και το εισόδημά τους δεν υπερβαίνει τις 27.000 ευρώ για έως 2 παιδιά, 30.000 ευρώ για 3 παιδιά, 33.000 ευρώ για 4 παιδιά και 36.000 ευρώ. Επιδοτούμενη θέση δεν μπορούν να διεκδικήσουν δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι.

Στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr οι ενδιαφερόμενες μητέρες μπορούν να αναζητήσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως και την φόρμα για την αίτηση, τα οποία πρέπει μέχρι την 18η Αυγούστου στις 2 μ.μ. να αποστείλουν ταχυδρομικά στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Περισσότερες πληροφορίες για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ μπορούν να λάβουν μέσω των δήμων. Τα αποτελέσματα αναμένεται να εκδοθούν στις 7 Σεπτεμβρίου