Σελίδες

About

31 Αυγούστου 2015

Φιλική νίκη για Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

cfoot2Οι νεοφώτιστοι της Γ’ Εθνικής επικράτησαν 2-0 απέναντι στους Προμάχους κι έδειξαν καλά στοιχεία.

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης νίκησε 2-0 τους Προμάχους, με τον Νίκο Παπανώτα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.

Εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο Βοτάρης Άγγελος με το γνωστό εργατικό του ατύχημα που είχε την περασμένη Δευτέρα, το οποίο αναμένεται να τον αφήσει να επανέλθει στην ενεργό δράση μετά από δύο εβδομάδες.
Ο έτερος τραυματίας Καρακούτσης έτρεξε μόνος του και αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς σε κανένα δεκαήμερο ενώ το ευχάριστο μήνυμα ήταν 10 λεπτη αγωνιστική παρουσία του Καρακάσογλου μετά από 6 μηνη απουσία από ποδοσφαιρικό αγώνα λόγο του τραυματισμού του.
Κατά τα άλλα δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα από τον Παπανώτα κατά διάρκεια του αγώνα αφού στόχος του είναι η ύπαρξη εναλλακτικών λύσεων για κάθε ενδεχόμενη απουσία οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, έχοντας ετοιμοπόλεμους ανά πάσα ώρα και στιγμή όλους τους ποδοσφαιριστές.
Στο αγώνα η παρουσία του Απολλωνιστών ήταν αρκετά καλή δημιούργησαν ευκαιρίες, απέναντι οε μία ομάδα συγκροτημένη, σοβαρή που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και η παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας δεν θα περάσει απαρατήρητη, με την σοβαρή δουλειά του νεαρού τεχνικού της Βασίλη Σαμαρά.
Στο 5ο ο Shera μετά από εκτέλεση κόρνερ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 23ο ο Καρυπίδης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 55 ο Χατζηστεφάνου σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημάδεψε την ρίζα της καθέτου δοκού.
Στο 67ο ωραία συνεργασία Ασλαμπάλογλου με τον Δανιηλίδη από αριστερά, ο τελευταίος θα βγάλει τη σέντρα για το πρώτο δοκάρι, και ο Χατζηστεφάνου στο πρώτο δοκάρι θα πιάσει όμορφη κεφαλιά, κάνοντας το 2-0.
ΑΠΟΛΛΩΝ (ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ Ν.): Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Μισαηλίδης Π., Shera, Μπρέγου, Νύρλας, Πετρίδης, Καρυπίδης, Γκελοσάνι, Ivic. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος Χ., Σιδηρόπουλος, Τάσος, Δανιηλίδης, Κίτσας, Μισαηλίδης Μ., Ασλαμπάλογλου, Φλαρούντζος, Χ΄΄στεφάνου, Σιδέρης, Καρακάσογλου.