Σελίδες

About

26 Οκτωβρίου 2015

Loutraki Review‏

Πρώτη διπλή νική

 

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Beta Chachagias Racing Team στο Λουτράκι, παίρνοντας τη νίκη και στις δύο κατηγορίες στις οποίες αγωνίζονται οι αναβάτες της (Ε2 και Ε3) καθώς και την πρώτη θέση στη Γενική.

 

Στην Ε2 ο Γιάννης Τρίγκας (#22) έδεσε αμέσως με το ολοκαίνουργιο Beta RR 390 (2016) και ξεκίνησε τον αγώνα αποκτώντας προβάδισμα σχεδόν 30 δευτερολέπτων από την πρώτη ειδική! Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό ήλεγξε τον αγώνα μέχρι την τελευταία ειδική και έφτασε στην πρώτη του διπλή φετινή νίκη (κατηγορίας και Γενική) εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία που αποκόμισε από τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε και ο Κίμων Καράμπελας (#325 Beta RR 300) στην Ε3 κλείνοντας τον πρώτο από τους τέσσερις γύρους του αγώνα με σημαντική διαφορά και ολοκληρώνοντας τον αγώνα χωρίς να αφήσει περιθώρια στους διώκτες του. Λίγο πιο πίσω ο Νάσος Τρίγκας (#33 Beta RR 300) πίεσε για τη δεύτερη θέση και το 1-2 της ομάδας στην Ε3 αλλά κάποια μικρά λάθη και η κούραση στο τέλος του αγώνα του στοίχησαν πολύτιμα δευτερόλεπτα. Ακόμη κι έτσι κατάφερε να μείνει εντός βάθρου συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να μπει στην εξάδα της ανταγωνιστικής Ε2 ο Απόστολος Σβιντερίκος (#217 Beta RR 250) τερματίζοντας τελικά στην όγδοη θέση.

 

Στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, και με έναν μόλις αγώνα να απομένει για την ολοκλήρωση του, ο Κίμων Καράμπελας προηγείται στην Ε3 με διαφορά 22 βαθμών. Στην Ε2 ο Γιάννης Τρίγκας πέρασε στη δεύτερη θέση και πλέον δέκα βαθμοί τον χωρίζουν από την κορυφή ενώ ο αδερφός του, ο Νάσος βρίσκεται στην τρίτη θέση της Ε3 αυξάνοντας τη διαφορά του από τον τέταρτο.
Η Beta Chachagias Racing Team για μία ακόμη φορά συγχαίρει όλους όσους έλαβαν μέρος στον αγώνα και ανανεώνει το ραντεβού για τον έβδομο και τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα 15 Νοεμβρίου.