Σελίδες

About

24 Δεκεμβρίου 2015

Στην Έδεσσα για σειρά φιλικών παιχνιδιών βρέθηκε η ακαδημία της G.B.A.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/12/2015, στην Έδεσσα σειρά φιλικών παιχνιδιών basketball, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του «Πανεδεσσαικού» και η Ακαδημία Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.
Στα φιλικά παιχνίδια αγωνίστηκαν αθλητές γεννημένοι το 2001, 2002, και 2003. Στα παιχνίδια υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν συνολικά 35 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από τρία (3) ηλικιακά παιχνίδια.

Τα παιχνίδια έγιναν στο κλειστό Γυμναστήριο Έδεσσας σε ένα ιδιαιτέρα φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που οι αθλητές και των δύο ακαδημιών που συμμετείχαν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι.
Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:
Αναστασιάδης Γιάννης (Πανεδεσσαικός): «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών. Σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που γίνονται σε αυτές τις ηλικίες ο πρωταρχικός σκοπός είναι να χαρούν τα παιδιά και να αγαπήσουν το παιχνίδι του Basketball. Πάντα ο στόχος μας είναι μέσα από το άθλημα που αγαπάμε να καταφέρουμε να φτιάξουμε σωστούς αθλητές αλλά και υγιείς πνευματικά ανθρώπους. Ευχαριστώ τον Γιάννη Κασιμίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών και τους εύχομαι καλή επιτυχία».
Γιάννης Κασιμίδης (G.B.A. M. Αλέξανδρος Γιαννιτσών): «Ήταν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια που έδωσε την χαρά του παιχνιδιού στους αθλητές μας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το basketball είναι παιχνίδι και κάθε παιχνίδι κάνει τα παιδιά να χαίρονται αλλά και να μαθαίνουν μέσα από αυτό. Σκοπός σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή και η κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσα από το ομαδικό σύνολό. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του «Πανεδεσσαικού» Γιάννη Αναστασιάδη, για την φιλοξενία αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας. Καλή συνέχεια σε όλους».