Σελίδες

About

12 Φεβρουαρίου 2016

«Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης»


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και ο Σύλλογος «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποίησης (21 Μαρτίου), προκηρύσσουν Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων των σχολείων ευθύνης μας. Θα βραβευθούν δέκα συνολικά ποιήματα (3 βραβεία- 3 έπαινοι – 4 τιμητικές διακρίσεις.)

Προθεσμία υποβολής των ποιημάτων, η Τρίτη 15 Μαρτίου 2016.

Ως επιτροπή Αξιολόγησης ορίζεται :

* Ευγενία Δανιηλίδου Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων ΔΔΕ Πέλλας.
* Αντωνία Παπαδάκη Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων ΔΔΕ Πέλλας.
* Δημήτρης Ε. Ευαγγελίδης Συγγραφέας.
* Δημήτρης Προβαδος Στιχουργός.
* Ευάγγελος Τρυψιάνης, Φιλόλογος.

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

α. Κάθε μαθητής συμμετέχει με ένα πρωτότυπο αδημοσίευτο ποίημα με ελεύθερο θέμα και στίχο.
β. Κάθε έργο υποβάλλεται σε έξι (6) αντίτυπα με το ψευδώνυμο του συμμετέχοντα στο πάνω δεξιό μέρος της σελίδας. Το πραγματικό ονοματεπώνυμο του μαθητή, η τάξη και το σχολείο του, θα πρέπει να βρίσκονται σε κλειστό μικρότερο φάκελο που εξωτερικά θα έχει μόνο το ψευδώνυμο του και τον τίτλο του ποιήματος που καταθέτει.
γ. Οι συμμετέχοντες θα παραδώσουν τα ανωτέρω αναγραφόμενα στη Διεύθυνση του σχολείου και στη συνέχεια το σχολείο θα τα αποστείλει στη ΔΔΕ Πέλλας εντός φακέλου, με την εξωτερική ένδειξη : «Για το μαθητικό διαγωνισμό ποίησης».
δ. Όσοι μαθητές διακριθούν θα ειδοποιηθούν μέσω των σχολείων τους για την τελετή βράβευσης καθώς και τις λοιπές λεπτομέρειες.
ε. Τα αποστέλλοντα έργα δεν επιστρέφονται, ενώ τα μη διακριθέντα θα καταστραφούν μαζί με τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων.



Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε ΠΕΛΛΑΣ

Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΓΚΑΣ
ΧΗΜΙΚΟΣ