Σελίδες

About

24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΩΝΑΣ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Με νίκη έκλεισε την πρώτη φάση των ομίλων το Εφηβικό τμήμα Basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών
- Προκρίθηκε στην τελική φάση της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.


Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για την πρώτη φάση των Ομίλων στο μπάσκετ, το εφηβικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου», νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του «Πανεδεσσαϊκού», με σκορ 56-48, το Σάββατο 20/02/2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε παρά πολύ καλό και αθλητικό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» είχε τον έλεγχο και ήταν κυρίαρχη σε όλη την διάρκειά του, δοκιμάζοντας διάφορα αγωνιστικά σχήματα και με δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, ενόψει των επόμενων δύσκολών αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει.
Με την νίκη τους αυτή οι έφηβοι του «Μέγα» τελειώνουν πρώτοι στην βαθμολογική κούρσα του ομίλου τους και προκρίνονται στην τελική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιάννης Κασιμίδης επισήμανε τα εξής:
«Τελειώνοντας την πρώτη φάση των ομίλων θα ήθελα πραγματικά να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά και επιμονή που έχουν δείξει μέχρι σήμερα. Πιστεύω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι τους χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι εδώ είναι το τέλος. Μάλιστα θα έλεγα ότι για μας το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Όταν «βρεθήκαμε» τον Αύγουστο εξήγησα στα παιδιά ότι «φτιάχνουμε» αυτή την ομάδα για την επόμενη χρονιά. Περνώντας στην τελική φάση, ήρθαν βέβαια τα θετικά αποτελέσματα πιο γρήγορα, αλλά αυτό πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο υπεύθυνους απέναντι στους στόχους που έχουμε θέσει. Εννοείται πως ότι καταφέραμε έγινε με την σκληρή προσπάθεια όλων των παιδιών που αποτελούν αυτή την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και στους αθλητές της ομάδα του «Πανεδεσσαϊκού» για την άψογη όπως πάντα αγωνιστική τους συμπεριφορά».

Τα δεκάλεπτα: A΄ 16-12, Β΄ 21-10, Γ΄ 10-12, Δ΄ 09-14.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης):
Στόιτσης Κ. 8π, Βασιλειάδης Γ. 6π, Γοτουχίδης Α., Ρίσκος Θ., Μιχαηλίδης Π., Μπουτάκης Κ 2π., Ελευθεριάδης Κ., Στόιτσης Γ. 12π, Μαυρένης Δ. 5π, Χατζηλαμπρινός Σ. 16π, Κάλτσης Α. 2π, Μπουρονίκος Γ. 5π.

Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης Γ.): Λιβανιός Γ., Σιβένας Χ., Βαμβακίδης Π 3π., Σιδηρόπουλος Π. 12π, Ποντίκης Β. 4π, Μπίνος Ε. 10π, Προφητηλιώτης Ε., Στεφανίδης Κ., Ξυλουργίδης Α. 3π, Μπίνος Μ. 16π.