Σελίδες

About

23 Απριλίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Συνεχίστηκε  για δεύτερη ημέρα η διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ) από την Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας με Επικεφαλής την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης βρέθηκε νωρίς το πρωϊ στα Γιαννιτσά, στον ειδικό χώρο όπου πραγματοποιείται η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους συμπολίτες μας του προγράμματος του Τ.Ε.Β.Α. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από την υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος κα. Ελένη Καραντώνη για την πορεία της διαδικασίας και για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

«Η δεύτερη διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος του ΤΕΒΑ πραγματοποιείται λίγο πριν το Πάσχα, σε μία δύσκολη περίοδο για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Η διαδικασία διανομής εξελίσσεται ικανοποιητικά, ταυτόχρονα, στους τέσσερις Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες εθελοντές που συμμετέχουν και συνδράμουν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για να
ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των ωφελούμενων του προγράμματος. Είναι πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση γιατί έτσι αποδεικνύουμε την αλληλεγγύη ως τοπική κοινωνία. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να σταθώ στο θεσμό των δωρεών, που ήδη έκαναν πράξη κάποιοι συμπολίτες μας και τους ευχαριστούμε θερμά. Απευθύνω κάλεσμα σε όσους συμπολίτες μας θέλουν να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση να επικοινωνήσουν με τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας που αποτελούν την Ομάδα Υλοποίησης του Έργου ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για να ενισχυθούν οι ποσότητες και τα είδη τροφίμων και ειδών υλικής συνδρομής που παραλαμβάνουν οι ωφελούμενοι» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης.

Για πραγματοποίηση δωρεών ή οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία χρειαστούν οι ωφελούμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2381351209 (κα. Ελένη Καραντώνη, Υπεύθυνη Υλοποίησης του Προγράμματος στην Π.Ε. Πέλλας)