Σελίδες

About

18 Μαΐου 2016

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Καρασμάνης έχει προβεί σε μια σειρά πρωτοβουλιών κοινοβουλευτικού ελέγχου καταθέτοντας ερωτήσεις και αναφορές σχετικά με θέματα που αφορούν φορείς και πολίτες του Νομού.
Παραθέτουμε τις σημαντικότερες παρεμβάσεις του Βουλευτή προς τους αρμοδίους Υπουργούς :
* Την κατάθεση ερώτησης, σχετικά με την καθυστέρηση στη χρηματοδότηση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία.

* Την κατάθεση ερώτησης, σχετικά με την κατάργηση του έργου των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης.
* Την κατάθεση ερώτησης, σχετικά με τις ενέργειες της Κυβέρνησης για την προσέλκυση στρατηγικών επενδύσεων.
* Την κατάθεση ερώτησης, σχετικά με τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης για την διαχείριση των απορριμμάτων στη Χώρα μας.
* Την κατάθεση ερώτησης, σχετικά με την υποχρέωση επιστροφής φόρου που συμψηφίστηκε ή επιστράφηκε στο πλαίσιο επενδυτικών σχεδίων ενταγμένων στους Αναπτυξιακούς Νόμους 2601/1998 και 3299/2004.
* Την κατάθεση ως αναφορά, της επιστολής του Πανελληνίου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ, σχετικά με την επιστροφή των ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταβάλλει στο ΙΚΑ κι έχουν καταβάλλει παράλληλα και στα οικεία μετοχικά ταμεία.
* Την κατάθεση ως αναφορά, της επιστολής του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών σχετικά με τις καθυστερήσεις καταβολής των δεδουλευμένων τους.
* Την κατάθεση ως αναφορά, του υπομνήματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πέλλας σχετικά με την τήρηση του ωραρίου και του εβδομαδιαίου επιχειρησιακού προγραμματισμού, καθώς και την έγκαιρη διαταγή μέτρων.
* Την κατάθεση ως αναφορών, των επιστολών της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ν. Πιερίας – Ν. Ημαθίας – Ν. Πέλλας σχετικά με τον αποκλεισμό τουριστικών καταλυμάτων από το ΕΣΠΑ και τις επιπτώσεις της προσφυγικής κρίσης στον τουρισμό.
* Την κατάθεση ερωτήσεων σχετικά με την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας και την