Σελίδες

About

20 Μαΐου 2016

Νίκη του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του ΠΑΣ Αετός Κιλκίς

Με νίκη εκτός έδρας συνέχισε για φέτος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα Μίνι basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 15/05/2016, στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς , επί του Αετού, με σκορ 12-53.

Σε ένα όμορφο και ταυτόχρονα γρήγορο παιχνίδι ο Μέγας Αλέξανδρος επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή και στο ημίχρονο είχε πάρει μία διαφορά 23 πόντων με σκορ 04-27.Στο 3ο δεκάλεπτο συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός με τον Μέγα να αυξάνει συνεχώς την διαφορά του και να παίρνει το ροζ φύλλο με σκορ 12-53.
Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Καταρχήν συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την νίκη και την συμπεριφορά που είχαν σε όλο το ματς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση που κάναμε γιατί τα παιδιά έκαναν ότι ακριβώς δουλεύουμε τόσο καιρό στις προπονήσεις. Καταφέραμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό σε όλο το ματς και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες επιθέσεις 5vs5. Φυσικό είναι να κάνουμε κάποια λάθη τα οποία προσπαθούμε μέρα με την μέρα να τα διορθώσουμε. Τέλος, ένα μεγάλο
ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Κιλκίς, προπονητές και παίχτες, για την φιλοξενία τους.».



Τα δεκάλεπτα: 02–18, 09–09, 0–19, 08–07.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Αρβανίτης Δ., Μαυρένης Ρ., Κουβρούκης Γ., Βασιλειάδης Δ., Μανωλέμης Α., Σωτηρίου Ν., Καραπάνος Ν., Φασόλης Ε., Στόιτσης Κ., Πάζος Α., Στεργιόπουλος Σ., Κυριαζής Γ.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: (Προπονητής :Χ. Κούτρης): Σιδηρόπουλος Μ., Ιακωβίδης Τ., Γρηγοριάδης Ν., Ιωσηφίδης Α., Ανδρίτσογλου Β., Καπίδης Ν., Τσούλης Ν., Δασκάλου Σ., Καραντίδης Χ., Γκρέκος Γ., Καρέλης Δ., Μπουρουτζάκης Χ.