Σελίδες

About

26 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΥΛΟΣ CLUB

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και Ερμηνευτής Κώστας Χατζής , σφράγισε μια ολόκληρη εποχή , υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.

Με το άκουσμα των στίχων <<Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει, … >> λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!
Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά:
«Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…»,«Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα» , «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!
Μετά την μεγάλη επιτυχία και τη θερμή υποδοχή του κοινού που εισέπραξε στη σκηνή του Half Note Jazz Club, συνεχίζει στη υπόλοιπη Ελλάδα για να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.
Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.
Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.


INFO Μύλος Club
Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 10€
Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μονο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.
Σε περίπτωση που θελετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310 510081

Γραφείο Τύπου, Επικοινωνία
Μαρία Φυντανίδου
Pr Communication
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΡΟΒΟΛΗ | ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Για συνεντεύξεις, και φωτογραφικο υλικο επικοινωνείτε μαζί μου στο: 6949950530 Mail: info@prcommunication.gr