Σελίδες

About

15 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου οδοιπορικό στο Νομό Πέλλας στα πλαίσια των εξωστρεφών ενεργειών που πραγματοποιεί η ΝΔ σε όλη την επικράτεια. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τον Νομό μας κλιμάκιο βουλευτών αποτελούμενου από τους κυρίους Δημοσχάκη Αναστάσιο (βουλ. ΕΒΡΟΥ), Κασαπίδη Γεώργιο (βουλ. ΚΟΖΑΝΗΣ), Κεδίκογλου Συμεών (βουλ.ΕΥΒΟΙΑΣ) καθώς επίσης και τον βουλευτή ΠΕΛΛΑΣ κ.Καρασμάνη Γεώργιο και τον πρ.βουλευτή και μέλος της ΠΕ κ.Σταμενίτη Διονύση. Σε αυτό το οδοιπορικό τους συνόδευσαν μέλη της ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ καθώς και μέλη των τοπικών ΔΗΜΤΟ.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί από την Έδεσσα, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.Ιωήλ. Στην Μητρόπολη παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Έδεσσας κος Γιάννου Δημήτριος. Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον οίκο ευγηρίας Εκκλησοχωρίου. Έπειτα έγινε μια σειρά επισκέψεων σε Βιομηχανικές και Βιοτεχνικές επιχειρήσεις του Νομού μας, επιχειρήσεις που αποτελούν μερικούς από τους σημαντικότερους πυλώνες της οικονομικής ανάπτυξης του Νομού. Πιο συγκεκριμένα έγιναν συναντήσεις στον ΚΡΟΝΟ , στον ΣΕΞΤΟ, ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΙΟΤΕΧΝΙΚΗ-ΒΙΟΑΕΡΙΟ και στην ΑΛΤΕΡΑ. Επίσης, το κλιμάκιο είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους των Λουτρών του Πόζαρ, με την παρουσία του Δημάρχου κ Μπίνου Δημήτριου. Το οδοιπορικό τελείωσε αργά το απόγευμα στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, όπου οι επισκέπτες ήταν συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Πέλλας κ.Στάμκο Γρηγόρη.
Αυτό το σύνολο των επισκέψεων λειτουργεί ως προπομπός της επίσκεψης στην ΔΕΘ του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Ακούστηκαν με προσοχή προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή αλλά και προτάσεις-λύσεις που θα μεταφερθούν στον πρόεδρο της ΝΔ. Το ξεκάθαρο μήνυμα της επίσκεψης ήταν ότι χωρίς την ιδιωτική πρωτοβουλία η Ελληνική οικονομία είναι αδύνατο να ανακάμψει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.
Η ΝΔ μέσω του Προέδρου της κ.Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να στηρίξει την ιδιωτική πρωτοβουλία. Είναι αποφασισμένη να στηρίξει την καινοτομία και την επιχειρηματική εξωστρέφεια. Είναι αποφασισμένη να αποτελέσει το τροχοπέδη στην κατάσταση που έχουμε περιέλθει.
ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΕΛΛΑΣ