Σελίδες

About

30 Νοεμβρίου 2016

Τρίτη συνεχόμενη νίκη των εφήβων του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Με τρίτη συνεχόμενη νίκη συνέχισε την αγωνιστική του πορεία το εφηβικό τμήμα του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του «ΠΑΣ Αετού» Κιλκίς, με σκορ 56-50, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», την Κυριακή 27/11/2016.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες και για τις δύο ομάδες, αφού η δύναμή ήταν το κυρίαρχο στοιχείο που επικράτησε καθ΄ όλη τη διάρκειά του, η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο κυρίως στην άμυνα, καταφέρνοντας έτσι να περιορίσει την ομάδα του Κιλκίς επιθετικά και να πάρει στο τέλος του δεκαλέπτου μια διαφορά δεκατριών πόντων (22-09).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του «Μέγα» κράτησε πάλι την αμυντική της ισορροπία, αλλά με αρκετά λάθη στην επίθεση της, έφτασε στο ημίχρονο του αγώνα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με διαφορά 13 πόντων (33-20).
Στην συνέχεια του παιχνιδιού και στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα των Γιαννιτσών κρατώντας την ίδια απόδοση σε άμυνα και επίθεση, καταφέρνοντας όμως να τρέξει στον αιφνιδιασμό, μπόρεσε να πετύχει κάποια εύκολα καλάθια, με αποτέλεσμα στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου να έχει πάρει μια διαφορά 18 πόντων, η οποία έκλεισε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με το σκορ 45-30.
Στο τέταρτό δεκάλεπτό η πίεση της ομάδας του «Αετού» έφερε αποτέλεσμα καθώς, περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, μείωσε την διαφορά στους έξι πόντους με την όποια έκλεισε και το τελικό σκορ, παίρνοντας οι παίκτες του «Μέγα» το «ροζ» φύλλο με το τελικό σκορ 56 - 50.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιάννης Κασιμίδης είπε τα εξής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή τους απόδοση. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα, αλλά οι παίκτες μας ήταν συγκεντρωμένοι -σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού- στην άμυνα και αυτό πιστεύω ότι μας έδωσε καταρχήν τον έλεγχο και στη συνέχεια τη νίκη. Εννοείται πως θα ήμασταν πολύ πιο καλοί αν μπορούσαμε να περιορίσουμε πολλά από τα λάθη μας στην επίθεση, στην οποία θέλουμε δουλειά γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο και εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Εξάλλου, αυτός είναι ο στόχος μας για την φετινή χρονιά: η συνεχής βελτίωση της απόδοσής μας μέχρι την τελική δικαίωση. Τον απολογισμό μας σαν ομάδα θα τον κάνουμε στο τέλος. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΄΄Αετού΄΄ για το πολύ καλό αθλητικό δυναμικό που διαθέτει.»

Τα δεκάλεπτα: A΄ 22-09, Β΄ 11-11, Γ΄ 12-10, Δ΄ 11-20.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης - Δ. Κυριαζής ):
Στόιτσης Κ. 5π, Βασιλειάδης Γ. 9π, Μπατζάκης Γ., Γραικός Γ. 6π, Βαφειάδης Α., Μπάρπας Δ., Βενιτσανόπουλος Α. 5π, Παπασταύρου Α., Μυλωνάς Δ., Χατζηλαμπρινός Σ. 12, Καλβάκης Θ.,Στόιτσης Γ. 12π.

Π.Α.Σ. Αετός Κιλκίς (Μπαχταλίας Γ. – Πυριτίδης Μ.): Κολιαδήμας Α. 1π, Νταμοτσίδης. 4π, Αραβίδης Α., Φιλιππίδης Γ. 11π, Γκρεκός Ε. 9π, Μανδράς Κ. 7π, Πουλτουρτζίδης Ε., Σιδηρόπουλος Χ. 2π, Τσαρίδης Ε., Λούλος Α. 8π, Βακουφτσής Π. 8π, Κακαλόπουλος Α.