Σελίδες

About

20 Δεκεμβρίου 2016

Ήττα του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών από τον ΑΣ Άθλος .

Με εκτός έδρας ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 18/12/2016, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου στην Αλεξάνδρεια , από τον ΑΣ Άθλο , με σκορ 68-62.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος ο «Άθλος» επιβλήθηκε στην έδρα του με δυσκολία καθώς ο «Μέγας» πάλευε μέχρι το τέλος για να κερδίσει το ματς. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ χωρίς όμως να έχουνε πάρει ποτέ σημαντική διαφορά με το σκορ στο τέλος του ημιχρόνου να είναι 40-42. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άθλος κατάφερε να πάρει μία διαφορά της τάξης των έξι πόντων καθώς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και την αστοχία του «Μέγα». Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο «Μέγας» με μία πίεση σε όλο το γήπεδο ανάγκασε την ομάδα του «Άθλου» να κάνει πολλά λάθη και έτσι μπόρεσαν και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με το σκορ να είναι στους δύο πόντους, δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Στο τελευταίο δίλεπτο οι επιλογές τον γηπεδούχων ήταν πιο σίγουρες και έτσι κατάφεραν να κερδίσουν το ματς με σκορ 66-62.
Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Καταρχήν θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίχτες μου γιατί προσπαθήσανε μέχρι το τέλος να κερδίσουνε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Δυστυχώς δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού εκτός από μερικές αναλαμπές και αυτό ήταν που μας στέρησε το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό ματς καθώς και οι δύο ομάδες πιέσανε σε όλο το γήπεδο με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πολύ υψηλό ρυθμό ο οποίος έφερε και μεγάλη ένταση. Καταφέραμε να κλέψουμε πολλές φορές την μπάλα με την πίεση που κάναμε και έτσι μας δινόταν η ευκαιρία να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να πετύχουμε εύκολα καλάθια. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό καθώς η άμυνά μας ήταν σε πολύ κακή μέρα. Χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση στα παιχνίδια και πρέπει να πιστεύουμε περισσότερο στις δυνατότητές μας. Ήταν ίσως το ματς που πήραμε περισσότερα θετικά παρά αρνητικά σε σχέση με την ήττα μας. Τέλος να πω συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα του Άθλου για την προσπάθειά τους, την συμπεριφορά που είχαν απέναντί μας και φυσικά την φιλοξενία τους».


Τα δεκάλεπτα: 20–24, 20–18, 15–07, 13–13.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης)
: Μπαντιμαρούδης Δ. 1π, Μπαντιμαρούδης Θ. , Μπάρπας Δ. 6π., Σωτηρίου Ν. , Κουβρούκης Γ. , Καλβάκης Α. 4π., Στόιτσης Κ. 33π., Καραπάνος Ν. 2π., Βασιλειάδης Δ., Μαυρένης Ρ. , Μπατζάκης Γ. 16π.
ΑΣ Άθλος
 (Προπονητής :Β. Αγγέλης):
 Ψυχογιός Κ. 14π., Πρόιος Δ., Πεκαρίδης Ι. 2π., Ντάμτσης Χ. 2π., Γιαντσιδιότης Σ. 2π., Χατζηλεμονιάς Μ., Χαριτόπουλος Γ. 22π., Θεοδωρίδης Ν., Τσαρούχας Δ. 18π., Ευθυμόπουλος Γ. 2π.,Τακουτής Γ. 6π.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr