Σελίδες

About

18 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΠΑΛ

Δελτίο Τύπου
1. Από τη ΔΔΕ Πέλλας ανακοινώνεται ότι το ΥΠΠΕΘ με τον Ν. 4386/2016 αναδιοργάνωσε τη δομή της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και προχώρησε σε ειδικές ρυθμίσεις για την θεσμοθέτηση της Μαθητείας για τους αποφοίτους Επαγγελματικού Λυκείου.


2. Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να οργανωθεί και να υλοποιηθεί με τον αρτιότερο τρόπο ο θεσμός της Μαθητείας στα ΕΠΑΛ/ΕΚ ευθύνης μας, η ΔΔΕ Πέλλας:
α. καλεί Φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, προκειμένου να δηλώσουν τις θέσεις Μαθητείας που μπορούν να διαθέσουν. Επισημαίνεται ότι στα ΕΠΑΛ/ΔΔΕ Πέλλας θα λειτουργήσει ο θεσμός της Μαθητείας για τις εξής ειδικότητες:
• Ειδικότητα: «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής» στο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης
•Ειδικότητα: «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων» στο 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, στο 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας και στο 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας
•Ειδικότητα: «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών» στο 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών
β. Κάθε Φορέας που επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στη Μαθητεία, να αποστείλει e-mail στη ΔΔΕ Πέλλας (mail@dide.pel.sch.gr) αναφέροντας συγχρόνως και τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων και την ειδικότητα για κάθε θέση. Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να αποσταλεί στη ΔΔΕ Πέλλας μέχρι 25-01-2017.






3. Προς πληρέστερη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου Φορέα Δημόσιου ή Ιδιωτικού, υπάρχει στο site της ΔΔΕ Πέλλας (www.didepellas.gr) σύνδεσμος με την ένδειξη «Μαθητεία ΕΠΑΛ/ΕΚ ΔΔΕ Πέλλας» όπου έχουν αναρτηθεί όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.