Σελίδες

About

21 Ιανουαρίου 2017

Εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού στην Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας.

Η Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Πέλλας, έχοντας ως απώτερο στόχο τους την συνεχή αναβάθμιση και βελτιστοποίηση των παρερχόμενων υπηρεσιών υγείας σε νοσηλευόμενους και εξωτερικούς ασθενείς, με ενέργειες και αποφάσεις τους εγκρίνανε την προμήθεια νέου εξοπλισμού για την Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών του Γ.Ν. Πέλλας.

Έτσι, πρόσφατα αγοράστηκε και ήδη εγκαταστάθηκε στη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών Νέος αναβαθμισμένος Ιατροτεχνολογικός και Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός καθώς και Είδη Ιματισμού, συνολικής αξίας περίπου 100.000,00€, ως κάτωθι :
1. Συσκευή Πνευμοπεριτοναίου, για λαπαροσκοπικές επεμβάσεις R.WOLF, για τις ανάγκες του Χειρουργείου.
2. Κιτ Αναβάθμιση αναπνευστήρα με το λογισμικό του (τεμάχιο 1), για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
3. Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα τροχήλατα με οξύμετρο και καταγραφέας σφύξεων τύπου ΝC 3 (τεμάχια 4), για τις ανάγκες του Παθολογικού, Ορθοπαιδικού και Χειρουργικού Τμήματος και του ΤΕΠ.
4. Ηλεκτροκαρδιογράφοι τριών και έξι καναλίων MAC800 (τεμάχια 2), για τις ανάγκες του Καρδιολογικού και Παθολογικού Τμήματος.
5. Τροχήλατα φορεία ασθενών (τεμάχια 2), για τις ανάγκες του Χειρουργείου Τμήματος και του ΤΕΠ.
6. Πηγή ψυχρού φωτισμού τεχνολογίας LED (τεμάχιο 1) και Μετωπιαίο κάτοπτρο ψυχρού φωτισμού (τεμάχιο 1), για τις ανάγκες του Χειρουργείου.
7. Πολυθρόνα αιμοληψίας mobile (τεμάχιο 1), για τις ανάγκες της Αιμοδοσίας.
8. Οφθαλμοσκόπιο (τεμάχιο 1), για τις ανάγκες του Παιδιατρικού Τμήματος, Θερμόμετρα ηλεκτρονικά μετώπου (τεμάχια 10), για τις ανάγκες του Παθολογικού, Ορθοπαιδικού, Παιδιατρικού, Χειρουργικού, Καρδιολογικού Τμήματος και του ΤΕΠ, Φορητά ωτοσκόπια (τεμάχια 2), για τις ανάγκες του Παιδιατρικού Τμήματος.
9. Μόνιτορ ASSY Oθόνη 15’’ υπερηχοτομογράφου (τεμάχιο 1), για τις ανάγκες του Ακτινολογικού Τμήματος.
10. Στρώματα για κλίνες Total care (τεμάχιο 1), για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
11. Πλυντήρια Πιάτων (τεμάχια 3) για τις ανάγκες του Τμήματος Διατροφής στα πλαίσια διασφάλισης της υγιεινής των μαγειρικών σκευών εστίασης.
12. Αρθροσκοπικές λαβίδες (τεμάχια2) για τις ανάγκες για τις ανάγκες του Χειρουργείου.
13. Σετ επεμβατικής υστεροσκόπησης με τα απαραίτητα εξαρτήματά του, για τις ανάγκες του Γυναικολογικού Τμήματός στα πλαίσια της καλύτερης αντιμετώπισης γυναικολογικών περιστατικών.
14. Τροχήλατη αναρρόφηση (τεμάχιο 1), για τις ανάγκες του Παθολογικού Τμήματος.
15. Οξύμετρο παλμικό για βρέφη και παιδιά (τεμάχιο 1), για τις ανάγκες του Παιδιατρικού Τμήματος.
16. Κεφαλή με ηλεκτρόδιο διαθερμίας (τεμάχιο 1), Κεφαλή υπερήχων (τεμάχιο 1), για τις ανάγκες του Φυσιοκοθεραπευτηρίου.
17. Σκαμπό σταθερό ρυθμιζόμενο (τεμάχια 3), για τις ανάγκες των εξωτερικών ιατρείων του Οφθαλμολογικού Τμήματος.
18. Ποδιές ακτινοπροστασίας (τεμάχια 3) και Προστατευτικό ασθενούς ισοδύναμης προστασίας (τεμάχια 2) για τις ανάγκες του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος.
19. Ηλεκτρονικοί βρεφοζυγοί (τεμάχια 2) για τις ανάγκες του Παιδιατρικού Τμήματος και του ΤΕΠ.
20. Ζυγαριές επιδαπέδιες-μηχανικές (τεμάχια 3), για τις ανάγκες του Παιδιατρικού Τμήματος, των ΤΕΠ και Επισκεπτριών Υγείας.
21. Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα ακριβείας βραχίονα (τεμάχια 4), για τις ανάγκες του Μαιευτικού/Γυναικολογικού Τμήματος και Εξωτερικά Ιατρεία.
22. Ψαλίδια Χειρουργικό standard με στρογγυλές άκρες (τεμάχια 5), Ψαλίδια Metzenbaum 18.0 και 14.0 (τεμάχια 4), ήτοι συνολικά (9) για τις ανάγκες του Χειρουργικού Τμήματος.
23. Κλιματιστικά μηχανήματα (τεμάχια 2) για τις ανάγκες του Τμήματος Αιμοδοσίας και του Ακτινολογικού Τμήματος, για την διασφάλιση της ενδεδειγμένης θερμοκρασίας για τη σωστή λειτουργία των αναλυτών και μηχανημάτων.
24. Ψυγεία, 20 μικρά για τις ανάγκες των Νοσηλευόμενων ασθενών στα ιατρικά τμήματα και 2 μεγάλα για το Μικροβιολογικό Εργαστήριο προκειμένου να διασφαλίζεται η προβλεπόμενη συντήρηση των αντιδραστηρίων του τμήματος καλλιεργειών και του ΤΕΠ.
25. Είδη Ιματισμού (σεντόνια, μαξιλάρια, υφάσματα, πικέ κουβέρτες κ.α), για την κάλυψη των αναγκών των νοσηλευόμενων ασθενών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ισχυρή προτεραιότητα της Διοίκησης του Νοσοκομείου και δέσμευσή της, αποτελεί η συνεχής και αδιάκοπη εξασφάλιση ποιοτικών και ασφαλών υπηρεσιών υγείας σε όλους, ανεξαιρέτως, τους ασθενείς που επισκέπτονται το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας, αξιοποιώντας με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο τους υπάρχοντες πόρους της.

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ. του Γ.Ν ΠΕΛΛΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΥΔΡΙΣΛΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ