Σελίδες

About

16 Φεβρουαρίου 2017

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

Το Κε.Δι.Βι.Μ2 Φοροτεχνικός σε συνεργασία με  φορέα πιστοποίησης, θα λειτουργεί σε όλες τις δομές του ως εξεταστικό κέντρο πιστοποίησης πληροφορικής. Διευκρινίζεται ότι η πιστοποίηση από τον  συγκεκριμένο φορέα δεν απαιτεί ανανέωση  πιστοποίησης αλλά ισχύει επαορίστου χρόνου.
Τα δύο προγράμματα, τα οποία θα υλοποιήσει είναι τα εξής:

 
·        Το πρώτο πρόγραμμα αφορά τις  βασικές δεξιότητες με  βασικότερο ΚΙΝΗΤΡΟ την απόκτηση του πιστοποιητικού το οποίο είναι απαραίτητο σε όλες τις  προκηρύξεις του ΑΣΕΠ τουλάχιστον στις ενότητες WORD- EXCEL- INTERNET. Επίσης αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο γνώσης υπολογιστών  εντάσσοντας  το συγκεκριμένο Πιστοποιητικό στο ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του.
Το πρόγραμμα αφορά τις παρακάτω ενότητες, επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου, παρουσιάσεις, βάσεις δεδομένων, χρήση Η/Υ και διαχείριση αρχείων.
Κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις 180 ευρώ, και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται η κάρτα δεξιοτήτων, οι εξετάσεις σε 3 τουλάχιστον  ενότητες και η έκδοση του Πιστοποιητικού.
 
·        Το δεύτερο πρόγραμμα αφορά τις ενότητες  word, excel. Powerpoint και Access αλλά σε προχωρημένο επίπεδο. Η πιστοποίηση αυτή  αποτελεί σίγουρα πλεονέκτημα στο βιογραφικό είτε άνεργου είτε εργαζόμενου.
Το κόστος συμμετοχής είναι 230 ευρώ και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται η κάρτα δεξιοτήτων, οι εξετάσεις και στις  4 ενότητες και η έκδοση του Πιστοποιητικού.
         
Το Κε.Δι.Βι.Μ2 Φοροτεχνικός παρέχει 30 ώρες διδασκαλίας ΔΩΡΕΑΝ, με μόνη υποχρέωση των καταρτιζομένων την συμμετοχή τους στις εξετάσεις. Η προσφορά αφορά τους άνεργους, τους φοιτητές-σπουδαστές και τους εργαζόμενους.
 
Για αιτήσεις στα Γιαννιτσά Αναγεννήσεως 6 ή στείλτε με email συμπληρωμένη η αίτηση  που θα κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://drive.google.com/file/d/0B47ikdmRS_VmQ1Fnck5VM3lLUGc/view
 
Για κάθε πληροφορία

Με εκτίμηση,
 
Από Κε. Δι. Βι. Μ. 2 ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
Περιγραφή: cid:image011.jpg@01D24BEC.B8A1C420
Αναγεννήσεως 6 , Γιαννιτσά
Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: cid:image012.jpg@01D24BEC.B8A1C420   23820 83443
Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: whatsnew_default_facebook.jpg