Σελίδες

About

02 Φεβρουαρίου 2017

Oταν η δυναμη της ψυχης νικα την δυναμη της θελησης......Ο λογος για την ''δικη μας''Κωνσταντινα Στρατζαλη.

Πως να μην αισθανεσαι περηφανια οταν ενα μικρο παιδι απο την πολη σου καταφερνει κατι τοσο μεγαλο;
Πως να μην χαρεις με την χαρα αυτου του κοριτσιου απο τα Γιαννιτσα που ανηκει ΕΚΕΙ (με της καλυτερες)στην εθνικη Ελλαδος στης κορασιδες που καταφεραν να φτασουν σε μια τοσο μεγαλη διακριση..( πρόκρισή της στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.)
Πολλα μπραβο απο εμας σε ενα κοριτσι που εβαλε στοχο και απλα τα καταφερε χωρις να αμελησει καθολου και της σχολικες υποχρεωσεις της.....

Προσωπικα αισθανομαι υπερηφανος για τον αθλο της.Γνωριζωντας πως ποτε δεν το εβαλε κατω και επιτελους δικαιωθηκε για της θυσιες που εκανε.
Παραθετω την συνεντευξη του προπονητη αλλα και της ιδιας την στιγμη της βραβευσης της ομαδος απο τον ΠΣΑΠ.

Πολύ σημαντική διάκριση για την Εθνική Κορασίδων, η οποία τιμήθηκε από τον ΠΣΑΠ στην εκδήλωση βράβευσης, για την πρόκρισή της στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι παίκτριες, αλλά και ο προπονητής, Αντώνης Πριόνας και τον Γιάννη Δρόσο.

Αντώνης Πριόνας, ομοσπονδιακός προπονητής:
Για το βραβείο: «Πιστεύω ότι ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη στιγμή για το γυναικείο ποδόσφαιρο γενικά, όχι μόνο για την Εθνική Κορασίδων, γιατί βγαίνει πλέον προς τα έξω. Αυτά τα κορίτσια βλέπουν ότι πλέον ανταμείβονται οι κόποι τους και τους δίνει το έναυσμα για να προσπαθήσουν περισσότερο και να πάνε ακόμα ψηλότερα. Γιατί μπορούν να πάνε ψηλότερα στις Εθνικές ομάδες».
Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Σε όλους αυτούς που δουλεύουν χωρίς να φαίνονται, σε όλη την Ελλάδα, πιστά για το γυναικείο ποδόσφαιρο».
Για το νέο έτος: «Μακάρι να βελτιωθεί η χώρα μας και όλα τα άλλα θα γίνουν». 

Κωνσταντίνα Στράντζαλη, παίκτρια του ΠΑΟΚ:
Για το βραβείο: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Π.Σ.Α.Π. για αυτό το βραβείο. Είναι τιμή μας. Από τη στιγμή που αντιπροσωπεύουμε την Εθνική ομάδα, πρέπει να τα δίνουμε όλα. Όλα εδώ τα κορίτσια είμαστε μια ομάδα, δίνουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο και ελπίζουμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά και να έχουμε μια καλή πορεία στη Γαλλία».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Γενικά σαν ομάδα σε όλη τη χώρα. Σε προσωπικό επίπεδο το αφιερώνω στην οικογένειά μου που με στηρίζει και με βοηθάει να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».
Για το νέο έτος: «Εύχομαι υγεία και σε όσα άτομα ασχολούνται και είναι κοντά στο ποδόσφαιρο να έχουν μια υγιή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και επιτυχία».

Να δωσω απο μερους μου της καλυτερες ευχες μου στην Κωνσταντινα και να πω Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους γονεις αυτου του κοριτσιου που την στηριξαν και στης χαρες μα και στης λυπες..

Κωνσταντινα να σου ευχηθω απο καρδιας ακομα πιο ψηλοτερα......Και στους γονεις σου να πω να γινουν παραδειγμα προς μιμηση.....

Οταν η δυναμη της ψυχης συναντα την δυναμη της θελησης...
Σου αξιζουν πολλα μπραβο Κωνσταντινα...