Σελίδες

About

31 Μαρτίου 2017

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2017

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σας προσκαλεί στην επίσημη έναρξη του 5ου Μαθητικού Μουσικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 και Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 ώρα 9.30 π.μ. στο «ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» Γιαννιτσών.
Επισημαίνεται ότι η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 και ώρα 10.30 π.μ. Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται σε δύο μέρες την Πέμπτη 6 Απριλίου και την Παρασκευή 7 Απριλίου στον ίδιο χώρο και ώρες 9.30 π.μ. – 14.00 μ.μ. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες μέρες και ώρες, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. Θα πάρουν μέρος μαθητικά μουσικά σχήματα καθώς και μεμονωμένοι μαθητές, από τα Γυμνάσια και Λύκεια των σχολείων ευθύνης της Δ.Δ.Ε Πέλλας. Θα παρουσιαστούν μουσικά κομμάτια καλύπτοντας όλα τα είδη της μουσικής (παραδοσιακή, λαϊκή, ροκ, όπερα κλπ). Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν και μαθητές από τα Σχολεία του Νομού. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.











Συνημμένα: 1. Η αφίσα της εκδήλωσης.
2. Πρόσκληση της εκδήλωσης.
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Δ.Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ


 ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΟΛΥΞΕΝΙΔΟΥ

                                                        Πρόσκληση

                          Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας
και οι 49 Σχολικές Μονάδες της,
σας προσκαλούν στην επίσημη έναρξη του
5ου Μαθητικού Μουσικού Φεστιβάλ
που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 και ώρα 10.30 π.μ στο «ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» στα Γιαννιτσά. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. Η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα τους μαθητές – μουσικούς που εμφανίζονται.
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας
Δρ. Κωνσταντίνος Κούγκας
Συνδιοργάνωση : Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας -Δήμος Πέλλας-ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.