Σελίδες

About

20 Μαρτίου 2017

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ!




Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ( 10η συνεχόμενη νίκη) αποχαιρέτησε το ανδρικό τμήμα της Ακαδημίας μπάσκετ των "Ικάρων" Γιαννιτσών τη σεζόν που πέρασε, νικώντας την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου", τους φιλοξενούμενους Ατρόμητους Ν.Σάντας με τελικό σκορ 111-54 ( ημίχρονο 58-30) κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α' κατηγορία, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας .

Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και οι άνθρωποι του Δ.Σ., τα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου και οι οικογένειές τους, αλλά και κάθε μέλος της αθλητικής οικογένειας της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πέλλας έδωσαν το «παρών» στη γιορτή που έλαβε χώρα στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης για την άνοδο της ομάδας στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ήταν όλοι εκεί στην τελευταία φετινή παράσταση των παικτών, να τους χειροκροτήσουν και να τους τιμήσουν για το ωραίο ταξίδι που τους χάρισαν. Η όμορφη βραδιά είχε αρκετά χάπενιγκ για τους φίλους της ομάδας π.χ. μοιράστηκαν επετειακά μπλουζάκια σε όλους που παρευρεύθησαν στο "Ελλη Μυστακίδου", λαική ορχήστρα με χάλκινα πνευστά ξεσήκωσε τους θεατές και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τον ουρανό της πόλης στη λήξη του αγώνα.
Οι παίκτες που "απογείωσαν" τους "Ίκαρους" στο πρωτάθλημα είναι οι εξής: Καζάκης Πέτρος ( Αρχηγός), Μισσιώνης Στέφανος, Χατζημωυσής Θεόδωρος, Μανζτζούκης Γιώργος, Ντιούδης Παρασκευάς, Μπέρμπερι Θεόδωρος Αχλατλής Χρήστος,Σπόντης Στέργιος,Τσέλα Μπεσιάν , Θωμαίδης Αναστάσιος, Βελισκάκης Χαράλαμπος, Τσιουπλής Απόστολος και ο Φυτιλής Γιώργος.
Ο πρωτεργάτης του θριάμβου Ντουβαλέτης Κωνσταντίνος ( προπονητής των Ικάρων) δήλωσε;"....Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρώτη θέση και την άνοδο! Ότι και να πώ για αυτά τα παιδιά είναι λίγο...Δούλεψαν πάρα πολύ μέσα στη χρονιά και ανταμείφθησαν. Εύχομαι όλο αυτό να έχει συνέχεια γιατί αυτά τα παιδιά το αξίζουν! Ευχαριστώ πολύ τους υπευθύνους των Ικάρων για την στήριξή τους και τους παίκτες μου για τις όμορφες στιγμές που μου χάρισαν!...".
Σπόντης Νίκος( ίκαροι) : "Ο προπονητής και οι παίκτες των "Ικάρων" έκαναν το καθήκον τους. Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς και όλα τα εμπόδια και έφεραν την ομάδα στην Α' κατηγορία. Είμαστε χαρούμενοι και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα για την ομάδα... Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Κώστα Ντουβαλέτη καθώς και τους αθλητές μας που με συνολική σκληρή δουλειά κατάφεραν να πετύχουν τον άθλο της ανόδου στην παρθενική μας συμμετοχή στην κατηγορία! Δείξανε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ότι αξίζαν να πετύχουν τον στόχο και το κατάφεραν χωρίς τυμπανουκρουσίες παρά μονάχα με πίστη, σεμνότητα και ήθος!.....Συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστούμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και απογείωσε την απόδοση των παικτών αλλά και τους χορηγούς του ανδρικού τμήματος που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή!....". 
Σερέτης Θεολόγος ( Ίκαροι): ". Συγχαρητήρια στους παίκτες μας!...Θεωρώ ότι η χρονιά ήταν απόλυτα πετυχημένη. Το περσινό καλοκαίρι σχεδιάσαμε μια νεανική ομάδα με όραμα,παίρνοντας την απόφαση να “επενδύσουμε” περισσότερο στους νεαρούς αθλητές από τα φυτώρια των "Ικάρων".. Θέσαμε ένα στόχο, στην πρώτη μας εμφάνιση στην κατηγορία, να πάμε ένα βήμα μπροστά , να αποκτήσουν τα νεαρά παιδιά αγωνιστική εμπειρία...Στην πορεία διατηρήσαμε τη μαχητικότητά και τον ενθουσιασμό μας μας, διεκδικώντας την είσοδο μας στις πρώτες δύο θέσεις ,κάτι το οποίο προσπαθήσαμε, με σεμνότητα και ταπεινότητα , μέχρι την τελευταία αγωνιστική...Μετά τις πρώτες για εμάς άτυχες αγωνιστικές ουσιαστικά κάναμε πρωταθλητισμό, κάνοντας σερί 10 νικών.... Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα, εκτός από το θετικό βαθμολογικά πρόσιμο, το μεγάλο κέρδος για το σύλλογο ν' αποτελεί η καθιέρωση των νεαρών παικτών μας... Άλλος σύλλογος στην ΕΚΑΣΚΕΜ δεν έχει ανάλογο μέσο όρο ηλικίας....Η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει το άλμα την επόμενη χρονιά...Το κέρδος της Ακαδημίας είναι τεράστιο γιατί έχει αντίκτυπο στα μικρά αγόρια και κορίτσια μας , καθώς σε ότι αφορά την εικόνα της προς τα έξω, η παρουσία 100 και πλέον παιδιών στις ακαδημίες και το κίνητρο που απέκτησαν σήμερα αποτελεί εχέγγυο για μια περαιτέρω ανάπτυξη..."....