Σελίδες

About

17 Μαΐου 2017

Μέχρι 31 Μαΐου οι εισφορές Απριλίου αγροτών στον ΕΦΚΑ

Περιθώριο μέχρι την Τετάρτη 31 Μαΐου έχουν οι αγρότες προκειμένου να εξοφλήσουν τις εισφορές Απριλίου 2017 στον ΕΦΚΑ.
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οργανισμού ενημερώνει αγρότες, αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες ότι οι εισφορές Απριλίου 2017 έχουν αναρτηθεί στις
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.
Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.
Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη 31.5.2017. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).


Στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ βεβαιώσεις εισφορών 2016
Σημειωτέον ότι αναρτήθηκαν και οι βεβαιώσεις εισφορών έτους 2016 για φορολογική χρήση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, στον ιστότοπο www.efka.gov.gr, όπως ενημερώνει η διοίκηση του ΕΦΚΑ αγρότες, αυτοαπασχολουμενους και ελεύθερους επαγγελματίες.
Συγκεκριμένα, ασφαλισμένοι που προέρχονται από τους εντασσόμενους Φορείς πρώην ΟΑΕΕ, πρώην ΟΓΑ και πρώην ΤΣΜΕΔΕ μπορούν να τις εκδώσουν από την επιλογή «Βεβαιώσεις εισφορών έτους 2016 για φορολογική χρήση», καθώς και από τις ιστοσελίδες των προϋφιστάμενων Φορέων.
Ασφαλισμένοι των υπολοίπων πρώην Φορέων, για την έκδοσή τους θα πρέπει να απευθύνονται στις κατά τόπους αρμόδιες υπηρεσίες