Σελίδες

About

30 Αυγούστου 2017

Στους "32" του Champions League με θρίμαβο οι γυναίκες του ΠΑΟΚ (κοματι του θριαμβου η ''δικια''μας Κωνσταντινα Στραντζαλη που μαλιστα σημειωσε και ενα γκολ).

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 και την Σαράγεβο και κάνοντας το απόλυτο νικών στον προκριματικό όμιλό της συνεχίζει στην κορυφαία διοργάνωση.


Μετά την Μπέτεμπουργκ και την Βλάζνια, η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 και την Σαράγεβο και προκρίθηκε στους "32" του Champions League. η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του "δικεφάλου του Βορρά" κατέλαβε έτσι την πρώτη θέση στο δέκατο προκριματικό όμιλο και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ομίλους.
Για να τα καταφέρει η ομάδα του Αλέξανδρου Τασουλή χρειάστηκε από ένα γρήγορο γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Στο 16΄η Μπραμέ έκανε το 1-0 μετά από ασίστ της Βάρδαλη και στο 51' η Στράντζαλη το 2-0 με δεύτερη ασίστ της Βάρδαλη! Στο 58' η Μάρκου, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Αδαμάκη, Γκάτσου Χατζηγιαννίδου, Πατερνά, Κακαμπούκη, Στράντζαλη (Γιάννου 76′), Βάρδαλη, Μπραμέ (Παντελιάδου 56′), Μάρκου, Ντιμιτρίγιεβιτς (Παλαμά 81′).
Ειναι γεγονος πλεον οτι η Τουμπα θα φορεσει τα γιορτινα της για να υποδεχτει αγωνες για το θεσμο του Champions League χαρης την γυναικεια ομαδα του συλογου.
Εμεις απο μεριας μας να ευχηθουμε καλη επιτυχια στην γυναικεια ομαδα ποδοσφαιρου του Παοκ και καθε επιτυχια στην Κωνσταντινα που μας απεδειξε για αλλη μια φορα οτι οι στοχοι με κοπο και δουλεια κατακτουνται...
Πολλα συνχαρητηρια Κωνσταντινα σε σενα και ολοι την ομαδα...