Σελίδες

About

22 Σεπτεμβρίου 2017

Επίσκεψη Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη στην Πέλλα

Η εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Οκτωβρίου το απόγευμα και στην οποία θα ενημερωθούν οι πολίτες της Πέλλας για τις προσπάθειες της κυβέρνησης για άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης της Πέλλας με την χρηματοδότηση με 10 εκατομμύρια ευρώ των απαλλοτριώσεων για το έργο των παρακάμψεων Χαλκηδώνας και Γιαννιτσών και την επικαιροποίηση της μελέτης σκοπιμότητας για τον προαστιακό σιδηρόδρομο μέσω Γιαννιτσών με παράκαμψη προς Αριδαία.

Στην εκδήλωση θα παραστούν πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείου Οικονομίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ με προσκεκλημένους τους κυβερνητικούς βουλευτές, Αν. Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχους, Επιμελητήριο, και διάφορους φορείς της Πέλλας.
Η κυβέρνηση , στα πλαίσια της πολιτικής της για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την δίκαιη ανάπτυξη, προσπαθεί να άρει τις αδικίες που καταδίκασαν την Πέλλα στην υποβάθμιση και την τεράστια πτώση του βιωτικού επιπέδου των πολιτών της.
Η κυβέρνηση αυτή στέκεται απέναντι στην πολιτική που υπηρέτησαν Κόμματα και πολιτικοί παράγοντες επί δεκαετίες, την πολιτική της στρεβλής ανάπτυξης στην Περιφέρεια που με υποβοήθηση των παραγοντισμών και της θεοποίησης των πελατειακών σχέσεων είχε σαν αποτέλεσμα η Πέλλα να μείνει έξω από όλους τους κεντρικούς Εθνικούς Σχεδιασμούς για δεκαετίες.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας.