Σελίδες

About

30 Οκτωβρίου 2017

Νίκη του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του Φίλιππου Βέροιας

Με εντός έδρας νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» την Κυριακή 29/10/2017, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών , επί του Φίλιππου Βέροιας , με σκορ 56-49.

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από το άγχος και την επιπολαιότητα των δύο ομάδων ο Μέγας κατάφερε να είναι ο τελικός νικητής. Οι διαφορές τους ήταν μικρές καθώς ήταν συνεχώς πολύ κοντά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ με 25-23. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φίλιππος μπήκε πιο δυνατά και με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει μία διαφορά της τάξης των 3 (τριών) πόντων (38-41). Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με όπλο τους την άμυνα και τον γρήγορο αιφνιδιασμό κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να προηγηθούν και με 9 (εννιά) πόντους. Τελικά το ματς τελείωσε με την διαφορά στους 7 (εφτά) με σκορ 56-49.
Σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, τόνισε :
Χαριτίδης Χ. : «Συγχαρητήρια στα παιδιά για το αποτέλεσμα και την συμπεριφορά που έδειξαν εντός γηπέδου. Ήταν το πρώτο ματς των παιδιών για φέτος και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχαμε θετικά πρώτα δείγματα καθώς μην ξεχνάμε πως είναι το πρώτο τους επίσημο
πρωτάθλημα. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι αλλά δεν έλειψαν τα λάθει. Παρόλα αυτά μπορέσαμε να διαχειριστούμε την διαφορά που πήραμε στο τέλος του παιχνιδιού και να είμαστε τελικά εμείς οι νικητές. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά έχουν όρεξη για δουλειά και καταλαβαίνουν χρόνο με τον χρόνο να διορθώνουν ή να προσθέτουν πράγματα στο παιχνίδι τους. Εκεί στοχεύουμε και εμείς καθώς κάθε παιχνίδι μας δίνει τροφή για σκέψη και δουλειά. Ευχαριστούμε την φιλοξενούμενη ομάδα για την συμπεριφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Τα δεκάλεπτα: 14–10, 11–13, 13–18, 18–08.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Καρυπίδης Κ. 2, Στεργιόπουλος Π., Μπάρπας Δ. 25, Μαυρένης Ρ. 2, Παρτσαλάκης Σ. 6, Πέτσος Θ. 10, Μανωλέμης Α. 7, Τσιτερίδης Τ., Αρπουδής Τ., Γαλέτας Λ. 2, Κυριαζής Γ. 4, Αναστασιάδης Γ.
ΑΣ Φίλιππος Βέροιας: (Προπονητής :Ν. Κανελλίδης): Μπλατσιώτης Α. 4, Κηριμκηρίδης Χ. 3, Γκαρμπούνης Ι. 10, Ποταμόπουλος Κ. 12, Πανταζής Α. 6, Σαρηγιαννίδης Σ. 8, Τρανίδης Κ. 6, Σταυρόπουλος Σ., Τρέμμος Β.