Σελίδες

About

20 Δεκεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Δ.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΙΚΑΡΟΙ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΤΟΥΣ 2017


Η δραστήρια παρουσία της μπασκετικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης " Ίκαροι" Γιαννιτσών εδώ και 7 χρόνια προκαλεί το ενδιαφέρον του μπασκετικού κόσμου της ευρύτερης περιοχής, ο οποίος φαίνεται ν' αγκαλιάζει με θέρμη και αισιοδοξία την προσπάθεια των "Ικάρων", γεγονός που αντανακλάται στη δραστηριοποίηση αρκετών χορηγών αλλά και στην "αφύπνιση " και προσέγγιση αρκετών ανθρώπων του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου προς την μπασκετική Ακαδημία.
Το Δ.Σ. των "Ικάρων' ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις και τους πολίτες που ενίσχυσαν και στήριξαν με την αρωγή τους το αθλητικό έργο που επιτέλεσε η Ακαδημία των "Ικάρων" το έτος 2017 και συγκεκριμένα τους χρυσούς χορηγούς:
Μπάρμπα-Γιάννης κοτόπουλα , Δέρας Κοτόπουλα ,
κ. Μαντζίρη Απόστολο(Φυτώρια OASIS), Κρεαταγορά -Τρόφιμα, Goodys Burger House), κ. Βακαλάκη Ευάγγελο (Αρτολούξ ), Παρασκευαίδης ΑΒΕΕ , "Πέτρινο" ( καφέ-μπουγάτσα-πίτσα ), κ. Ιωαννίδη Γεώργιο και κ.Τόγα Ιωάννη (πρατήριο Shell), "Αλέξανδρος"( Ιδιωτικό Κτέο ), κ. Γεωργαλά ( είδη προστασίας εργαζομένων-πυρόσβεση-διαφημιστικά δώρα), κ. Χωροπανίτη Θεόδωρο (Hotel Pella), κ.Μηνασίδη Δημήτριο( Mediastrom),κ. Προδρομίδη Χρήστο (O Παλιός ο φούρνος), τα σούπερ μάρκετ family ,κ. Λάζαρο Τολούπη (καυσόξυλα, πέλλετ. μπρικέτες).