Σελίδες

About

24 Ιανουαρίου 2018

Με νίκη έκλεισαν το πρωτάθλημα οι έφηβοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών.Eμεις απο μεριας μας να τους ευχηθουμε τα καλυτερα για την νεα χρονια.

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το εφηβικό τμήμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, καθώς την Κυριακή 21/01/2018 επικράτησε του αντίστοιχου τμήματος του Αετού Κιλκίς με 87-71 έπειτα από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με υψηλό σκορ και πολλές θεαματικές φάσεις.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα των Γιαννιτσών κατέκτησε την τρίτη θέση του δεύτερου ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ και αποχαιρέτησε με ευχάριστο τρόπο την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Μέγας Αλέξανδρος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας τον αντίπαλο από την αρχή και με πολλή μεγάλη ευστοχία γρήγορα δημιούργησε μια διαφορά υπέρ του με την πρώτη περίοδο να διαμορφώνεται στο 25-12. Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου η ομάδα του Κιλκίς βρήκε επιθετικά απαντήσεις όμως οι
παίκτες του Μέγα ήταν “ζεστοί” και σκόραραν κατά βούληση κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με 55-34. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να γίνει απειλητικός σε κάποιο σημείο, με την τρίτη περίοδο να κλείνει με σκορ 71-52 και το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 87-71.

Σε δηλώσεις τους, μετά το τέλος του αγώνα, οι προπονητές της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νίκος Κοτλέας και Χαράλαμπος Χαριτίδης επισήμαναν τα εξής:
«Σήμερα κάναμε μια πολύ καλή επιθετικά εμφάνιση που ικανοποίησε τόσο εμάς όσο και τους φίλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και φτάσαμε στη νίκη κλείνοντας το πρωτάθλημα με θετικό τρόπο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήσαμε φέτος καθώς ο καθένας συνέβαλλε με τον τρόπο του στην ομαδική προσπάθεια που κάναμε. Η τρίτη θέση που κατακτήσαμε είναι αυτή που πραγματικά μας άξιζε σύμφωνα με τις εμφανίσεις μας και είμαστε χαρούμενοι τόσο για την επίτευξη αυτής όσο και για την ικανοποίηση των αθλητών μας».

Τα δεκάλεπτα: A΄ 25-12, Β΄ 55-34, Γ΄ 71-52, Δ΄ 87-71.



Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κοτλέας – Χαριτίδης)
Μπάρπας 22, Πασσαλής, Βασιλειάδης, Σαρηπαλόγλου, Καραλής , Πάρδας 17(2), Μανωλέμης, Στόιτσης 32(2), Μανδράς 6, Μαυρένης, Μπαντιμαρούδης 5(1), Μπατζάκης 5



Αετός Κιλκίς (Πυριτίδης)
Τζίμος 4, Ζηρίδης 3(1), Κακανόπουλος 13, Μαραντίδης 8, Τσαρίδης 35, Αθανασιάδης, Γκρέκος 8(2)