Σελίδες

About

14 Φεβρουαρίου 2018

Ο κομμωτης απο το Γιαννιτσα που εκανε θραυση με το κουρεμα του γιου του την Δευτερα στην Τουμπα.


Θεοδοσιάδης: "Μου ζητούν κούρεμα με σχέδιο τον Δικέφαλο"


Adtech Ad
Ο Φόρης Θεοδοσιάδης, πατέρας του μικρού Γιώργου που έχει το κούρεμα... Πέλκα και έκλεψε την παράσταση στην Τούμπα, μίλησε για τη λατρεία που έχει ο πιτσιρικάς για τον 24χρονο, αλλά και για τα κουρέματα με σχέδιο τον Δικέφαλο που ετοιμάζει.

Ο 7χρονος Γιώργος, γιος του κομμωτή Φόρη Θεοδοσιάδη από τα Γιανιτσά, επιμελήθηκε προσωπικά το κούρεμά του, το οποίο παραπέμπει σε Δημήτρη Πέλκα. Ο πιτσιρικάς, μεγαλώνει, περνώντας κάθε μέρα έξω από το σπίτι της οικογένειας Πέλκα και ονειρεύεται μία μέρα να ακολουθήσει τα δικά του βήματα. Ήδη έχει αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε Ακαδημία της περιοχής, ενώ πηγαίνει και στο σχολείο που μαθήτευε μικρός και ο άσος του ΠΑΟΚ.
Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας την παράσταση έκλεψε ο μικρός Γιώργος και ο πατέρας του μίλησε στο "Metropolis 95.5" για την εμπειρία του γιου του και την λατρεία που έχει για τον 24χρονο, αλλά και για τα κουρέματα με σχέδιο τον Δικέφαλο που ετοιμάζει.
Για την επαγγελματική του δραστηριότητα ως κομμωτής, ανέφερε: "Αυτά τα σχέδια τα κάνω χρόνια, είναι η δουλειά μου. Το κάνω χρόνια, είναι μια συνηθισμένη εικόνα εδώ στα Γιαννιτσά, τα παιδιά να κυκλοφορούν με τέτοια κουρέματα. Ειδικά το καλοκαίρι, έρχονται οι πιτσιρικάδες και μου ζητούν σχέδια τον Δικέφαλο, αλλά και άλλα σχέδια. Πολλοί μου έχουν πει ότι θα κάνουν κούρεμα με σχέδιο τον Δικέφαλο όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα. Και τους περιμένω. Διότι είμαι σίγουρος πως θα έρθουν γιατί θα πάρουμε το Πρωτάθλημα".
Για την αγάπη του μικρού για τον Πέλκα: "Είναι κολλημένος με τον Πέλκα. Είναι λογικό. Από τότε που άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο του εξήγησα ότι τον γνωρίζω, ότι είναι από την πόλη μας, ότι πήγαινε στο ίδιο σχολείο. Όλα τα παιδιά τον αγαπούν. Απλά λίγο παραπάνω αυτός, επειδή έτυχε να του μιλήσω για τον παίκτη και έτσι ξεκίνησε η λατρεία του γι’ αυτόν".
Για το αν έχει ξανασυναντήσει τον Πέλκα: "Ήταν η πρώτη φορά που τον είδε στον αγώνα με τη Λάρισα. Ο Δημήτρης ζει στη Θεσσαλονίκη, έχει υποχρεώσεις δεν μπορεί να είναι πολύ στα Γιαννιτσά. Κι εγώ είχα χρόνια να τον δω στα Γιαννιτσά".