Σελίδες

About

27 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΠΑΣΚΕΜΠΩΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Συνέχισαν νικηφόρα οι  νεαροί καλαθοσφαιριστές που πλαισιώνουν τα  προ-μίνι και μίνι τμήματα  των "Ικάρων" Γιαννιτσών στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ  καθώς επικράτησαν των  Α.Ο.Κ. Βέροιας και ΓΑΣ Μελίκης αντιστοίχως. 
Οι "Ίκαροι"  πραγματοποίησαν  πολύ καλές εμφανίσεις , επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα φυτώρια της Ακαδημίας από τους Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο και απέδωσαν  όμορφο μπάσκετ στα παρκέ της Βέροιας και Γιαννιτσών.
Όπλα τους  ήταν  ο ενθουσιασμός ,το πείσμα, η εξαιρετική άμυνα και αποδοτική επίθεση όπως επίσης ο πλουραλισμός και  η ομαδικότητα ,καθώς χρησιμοποιήθηκαν όλοι  οι παίκτες των δύο  ρόστερ που μάλιστα χρίστηκαν και σκόρερ.
Σπόντης Νίκος: « ..Ξεκινήσαμε όπως και στα παιχνίδια της πρεμιέρας με ενθουσιασμό και πάθος.  Η  προ-μίνι και μίνι ομάδα έχει στελεχωθεί από ικανούς νεαρούς καλαθοσφαιριστές που  σε κάθε παιχνίδι  καταθέτουν  την ψυχή τους γιατί τιμούν την φανέλα μας. Σίγουρα είναι συλλογική δουλειά . Έτσι  και στις δύο αναμετρήσεις σήμερα, το πιστέψαμε, μπήκαμε δυνατά, κάνοντας βέβαια και  κάποια λάθη αλλά σε γενικές γραμμές ,είμασταν καλοί. Παιχνίδι με παιχνίδι κάνουμε βήματα παρακάτω, παίρνουμε εμπειρίες και αυτό είναι το σημαντικό. Επιδιώκουμε όχι το αποτέλεσμα αλλά τη συμμετοχή και  να αντικρύσουμε την γεύση  της χαράς  και την ικανοποίηση στα πρόσωπα των παιδιών!...Από εκεί και πέρα διορθώνουμε τα λάθη μας και συνεχίζουμε.   Συγχαρητήρια στις ομάδες της Βέροιας και Μελίκης... και καλή συνέχεια...»