Σελίδες

About

19 Μαρτίου 2018

ΜΕ ΤΟ "ΔΕΞΙ" ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ "ΙΚΑΡΟΙ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟ-ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ

Κάνοντας μια ιδανική αρχή, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ξεκίνησε το πρωτάθλημα προ-μίνι και μίνι αγοριών μπάσκετ για τους Ίκαρους Γιαννιτσών.
"Δεξί ποδαρικό" λοιπόν έκαναν οι μικροί μπασκεμπωλίστες του προ-μίνι τμήματος κερδίζοντας τον Αρχέλαο-Πιερικό με 72-69 και την σκυτάλη πήραν τα αγόρια του μίνι που επιβλήθηκαν του Φ.Ο.Αριδαίας με 66-38. Εμφανώς χαρούμενοι δήλωσαν οι προπονητές των "Ικάρων":
Σπόντης Νίκος : ".....« Η πρεμιέρα κάθε πρωταθλήματος έχει το δικό της άγχος, πόσο μάλλον όταν μάλιστα ξεκινάς τους πρώτους σου επίσημους αγώνες...Πρωταρχικός στόχος είναι η συμμετοχή όλων των παιδιών σε μιά επίσημη αναμέτρηση ,να παίξουν με ενέργεια και να διαπιστώσουμε τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που γίνεται στα μικρά αγωνιστικά μας τμήματα ...Είμαστε ικανοποιημένοι από τα πρώτα δείγματα γραφής των παιδιών ,έχοντας καλή απόδοση από την αρχή έως το τέλος των ματς», ήταν τα λόγια του κόουτς Σπόντη Νίκου, αναφερόμενος στο παιχνίδι των μικρών αγοριών του." Επόμενος στόχος είναι ν'αποκτήσουν αγωνιστικές και οι μικρές μπασκεμπωλίστριες του μίνι τμήματος κοριτσιών στο αντίστοιχο τουρνουά που θα ξεκινήσει!...Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τους ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια του πρωταθλήματος!..."
Σερέτης Θεολόγος:
'' ....Οι μικροί μας αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό υπό ιδιάζουσες συνθήκες αφού αγωνιίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα.. Είχαμε μερiκά διαστήματα μέτριας απόδοσης κατά τη διάρκεια των αγώνων , απόρρεια του άγχους απειρίας, για αυτό και είμαι χαρούμενος για την εξέλιξή των παιχνιδιών. Τα περιθώρια βελτίωσης όλων των παιδιών είναι μεγάλα αλλά είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθειά τους, εξάλλου αυτό που μας ενδιαφέρει σ' αυτή την τρυφερή ηλικία είναι η χαρά της συμμετοχής και όχι τόσο το αποτέλεσμα.. Ευχόμαστε στους φίλους της Αρχέλαου-Πιερικού και του Φ.ΟΑριδαίας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα....."