Σελίδες

About

02 Απριλίου 2018

Νικητές οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών επί του "Βατανιακού Σάρισας" στο μεταξύ τους συγκλονιστικό ντέρμπυ, που κρίθηκε στην παραταση


Το παιχνίδι ήταν άκρως εντυπωσιακό, αμφίρροπο και ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, μ' εναλλαγές στο σκορ και κρίθηκε στο τέλος της παράτασης από την ευστοχία και το πάθος των "Ικάρων" .
Έτσι οι μπασκεμπωλίστες του συλλόγου των Γιαννιτσών , παρότι έπαιξαν μ' ελλείψεις, απέδειξαν για ακόμα μια φορά την αγωνιστικότητα και το υψηλό μπασκετική τους αξία σ' ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από επίσημη αργία, που όσο νά' ναι αποτελεί πάντα τροχοπέδη στην αυτοσυγκέντρωση κάθε αθλητή .

Η ομάδα των "Ικάρων" έπαιρνε συνεχώς διαφορά που όμως εξανεμιζόταν στην διάρκεια του αγώνα από την μαχητικότητα των φιλοξενουμένων παρά από την επανάπαυση των γηπεδούχων.Έτσι το ματς μέχρι το τέλος πήγε καλάθι- καλάθι στην διακύμανση του σκορ , με τους παίκτες των "Ικάρων" να βγαίνουν τελικά νικητές από το παρκέ ,κόντρα σε μια ομάδα αθλητική και με πείσμα.
Απέδειξαν έτσι ότι διαθέτουν "μέταλλο" ομάδας και είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του φετινού στόχου ,της κατάκτησης της 5ης θέσης του πρωταθλήματος στην παρθενική τους εμφάνιση στην Α' κατηγορία.
Ο φετινός βασικός κορμός της ομάδας απέδειξε ότι , με την φετινή εμπειρία και κάποιες ενδεχόμενες προσθήκες, είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με περισσότερα όνειρα και φιλοδοξίες.
Τέλος,αρκετά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οι "Ίκαροι" που διαμαρτύρονται για την αυστηρότητα των σφυριγμάτων της αναμέτρησης.
Τελευταίος αγώνας φέτος για την ομάδα των "Ικάρων", εκτός έδρας, στις 14/4 απέναντι στον Α.Ο.Κ. Αιγινιακό που πιθανόν να καταλάβει την 4η θέση στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών ήταν ο μεγάλος νικητής στο καυτό- όπως αποδείχθηκε-ντέρμπι του μπάσκετ της Α' κατηγορίας ανδρών ΕΚΑΣΚΕΜ κερδίζοντας τον Βατανιακό Σάρισας,στην παράταση, με 86-84 σ' ένα παιχνίδι που έσπασαν καρδιές...