Σελίδες

About

03 Απριλίου 2018

Νίκη του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών επί του «Σκυδραικού» στο τουρνουά Μίνι της ΕΚΑΣΚΕΜ.(Πλουσιο φωτογραφικο υλικο)

Με εντός έδρας νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Μίνι 2 (2003) του «Μ. Αλεξάνδρου», την Κυριακή 1/4/2018, στο ΔΑΚ Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» , επί του Σκυδραικού , με σκορ 51-45.

Σε μία όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα, έγινε ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι, που χαρακτηρίστηκε από την δύναμη και την θέληση και των δύο ομάδων.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα γρήγορο basketball έχοντας σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε νικήτρια την ομάδα των Γιαννιτσών με σκορ 51-45.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, τόνισε :
Χαριτίδης Χ. : «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που πήραν μέρος στο σημερινό παιχνίδι. Σκοπός μας σε αυτή την φάση δεν είναι η νίκη και το σκορ , αλλά η δημιουργία ενός δυνατού συνόλου όπου ο ένας θα στηρίζεται στον άλλον. Οι αθλητές μας ξέρουν ότι σε αυτήν την ηλικία το basketball πάνω από όλα είναι χαρά και δημιουργία.
Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς όλων των αθλητών μας, που είναι πάντοτε δίπλα στα παιδιά τους -το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό- αλλά και κοντά στην ακαδημία μας.
Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα της Σκύδρας, για το πάθος και την ανταγωνιστικότητα που έδειξαν σε όλο το παιχνίδι.».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Μήλιος Α., Στεργιόπουλος Π., Μπάρπας Δ. , Κουτσουράς Χ. , Παρτσαλάκης Σ. , Πέτσος Θ. , Τζανέτης Σ., , Χαλόφτης Γ., Μπάτσιος Ν. , Ιακωβίδης Π. , Παπαδόπουλος Γ.
ΑΣ Σκυδραικός Άσπρου: (Προπονητής :Κολοβός Α.): Κυραμίδης Ν., Γροπάλης Β., Λάζος Α., Μιχαηλίδης Χ., Κολοβός Γ., Μιχαηλίδης Σ., Διδωνάκης Α., Αντωνιάδης Ι., Μιχαηλίδης Ε., Σεμερτσίδης Β., Σταματιάδης Ι., Διδασκάλου Η.