Σελίδες

About

26 Απριλίου 2018

Στην έκθεση FRESKON συμμετέχουν και φέτος επιχειρήσεις από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Με επτά (7) επιχειρήσεις εκπροσωπείται η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στη φετινή FRESKON.


«Η έκθεση αποτελεί κορυφαίο γεγονός στον κλάδο της διακίνησης φρούτων και λαχανικών αφού πρόκειται για μια καθαρά επαγγελματική έκθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι παραγωγοί, οι έμποροι και όλοι οι άνθρωποι της αγοράς ανταλλάσουν απόψεις, επιτυγχάνουν συμφωνίες και προχωρούν σε συνέργειες. Εύχομαι καλή επιτυχία στους επαγγελματίες που συμμετέχουν. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συνεχίζει και θα συνεχίσει να υποστηρίζει με όσα μέσα έχει στη διάθεσή της, την προσπάθεια των τοπικών επιχειρήσεων για ανάπτυξη των εργασιών τους και προβολή των ποιοτικών χαρακτηριστικών της περιοχής της Πέλλας» σημείωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Αναλυτικά στην έκθεση, η οποία πραγματοποιείται το τριήμερο 26-28/04/18 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης πρόκειται να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και να προβάλλουν τα προϊόντα τους οι παρακάτω εταιρείες:

1. ‘ΡΟΔΙ ΠΕΛΛΑΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. ‘POM STAR’
2. ΒΛΑΔΙΚΑΣ Α. ΙΩΑΝΝΗΣ ‘FRUITLAND’
3. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. ‘SAMANDUST ZEOLITE CLEAN’
4. Α.Σ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ
5. ΡΟΔΙ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Ε.
6. Α.Σ. ΠΕΛΛΑΣ ‘A.C. PELLA’
7. ΓΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.

Η συμμετοχή των παραπάνω επιχειρήσεων υποστηρίζεται από στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας που θα βρίσκονται κοντά στις επιχειρήσεις στο περίπτερο 13 της Δ.Ε.Θ.