Σελίδες

About

30 Μαΐου 2018

Εξαιρετική η φετινή πορεία των τμημάτων προ-μίνι και μίνι αγοριών των "Ικάρων" Γιαννιτσών στ' αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η Ακαδημία των "Ικάρων" ολοκλήρωσε και στα μικρά αγωνιστικά τμήματα των αγοριών (προ-μίνι και μίνι) μια απαιτητική χρονιά, στην οποία πέτυχε τους βασικούς της στόχους, αυτούς της μπασκετικής προόδου και καταξίωσης. Oι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος και οι νεαροί μπασκεμπωλίστες κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και πέτυχαν η ομάδα τους να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο τοπικό μπασκετικό στερέωμα και να δείξει πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις και ελπίδες στο μέλλον. Και τα δύο τμήματα σημείωσαν πάμπολλες νίκες και ιδιαίτερα το προ-μίνι δέχθηκε μόνο μία ήττα φέτος στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα.

" ..Τα δύο αυτά τμήματα,αν και άπειρα, έπαιξαν πολύ καλά και ώριμα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είμαι ικανοποιημένος από το πόσο καλά σταθήκαμε και σε εκτός έδρας αγώνες απέναντι σε δυνατές ομάδες...." σημείωσε ο προπονητής των"Ικάρων" Σπόντης Νίκος. "... Αυτό οφείλεται πιστεύω στην πολύ καλή διάθεση των παιδιών, στο νεαρό της ηλικίας, και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται . Οι ομάδες έχουν μπόλικο ταλέντο και ανυπομονώ να δοκιμαστούν και να "δέσουν " περισσότερο στα επόμενα πρωταθλήματα ..Είμαι σίγουρος ότι φέτος προσφέραμε καλό θέαμα και ελπίζω όσοι μας είδαν να το διασκέδασαν όσο και εμείς...Μπράβο σε όλα τα παιδιά!..".
".....Είχαμε μια ανοδική πορεία στα πλαίσια των επιθυμητών στόχων μας στα φετινά πρωταθλήματα προ- μίνι και μίνι αγοριών και αυτό δικαιολογείται από τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα της Ακαδημίας μας και τη συνέπεια που έχουμε σαν ομάδα. Βέβαια τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα ,τα οποία είμαστε εδώ να τα ενισχύσουμε και να εξελιχθούμε . Έχουμε μικρά σε ηλικία παιδιά, τα οποία δεν είχαν εμπειρίες επίσημων αγώνων, ο μέσος όρος ηλικίας των ομάδων ήταν μικρότερος του κανονικού και αυτό μας κάνει περήφανους. Δουλέψαμε όμως πολύ, κάναμε σκληρή προπόνηση, και καταφέραμε να γίνουμε ομάδες..Το μέλλον μας ανήκει! Για να εξαργυρώσουμε αυτήν την πορεία όμως θα πρέπει στην επόμενη χρονιά να εμφανιστούμε το ίδιο σοβαροί ,αφοσιωμένοι ,να μπούμε δυνατά από την αρχή για να καταφέρουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία!.. " συμπλήρωσε ο Σερέτης Θεολόγος , έτερος προπονητής των "Ικάρων" Γιαννιτσών."τόνισε ο προπονητής Σερέτης Θεολόγος.