Σελίδες

About

10 Ιουνίου 2018

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε το τελευταίο φετινό τουρνουά φιλικών αγώνων μπάσκετ με διοργανωτές τους "Ίκαρους" Γιαννιτσών και φιλοξενούμενους την Ακαδημία του Δημόκριτου από τη Θεσσαλονίκη.

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε το τελευταίο φετινό τουρνουά φιλικών αγώνων μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου" με διοργανωτές τους "Ίκαρους" Γιαννιτσών και φιλοξενούμενους την Ακαδημία του Δημόκριτου από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν μία ακόμα απόδειξη της υψηλής εκτίμησης που τρέφουν οι κορυφαίες ομάδες της Β.Ελλάδας προς την Ακαδημία των "Ικάρων" Γιαννιτσών για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην Κεντρική Μακεδονία και αντανακλάται στην πραγματοποίηση σημαντικών τουρνουά.
Το καλό κλίμα, η φιλική διάθεση και η συμμετοχή αθλητών και από τις δύο ομάδες τροφοδότησαν με χρήσιμες εμπειρίες τους δεκάδες μικρούς αθλητές-τριες ( γεννηθέντες 2005-2006) που συμμετείχαν σε αυτό.
Οι υπεύθυνοι προπονητές των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος και το μεγαλύτερο μπασκετικό όνομα που ανέδειξαν τα Γιαννιτσά, ο νυν προπονητής του Δημόκριτου Οξούζης Πέτρος αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις για το θέαμα που προσέφεραν οι μικροί διαγωνιζόμενοι.
"...Το ταλέντο των αθλητών, είναι ένα δείγμα ότι ο χώρος του μπάσκετ στην πόλη μας έχει τεράστιες δυνατότητες και οι Ίκαροι ", όπως δήλωσε ο Σπόντης Νίκος "..εδώ και επτά χρόνια κάνουν το παν για να τις αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...Χρωστάμε μια ανταπόδοση στους φίλους του Δημόκριτου την επόμενη σεζόν που θυσίασαν ολόκληρη την ημέρα τους για ν' αγωνιστούν μαζί μας!...".
"...Ευχαριστούμε τον κορυφαίο Οξούζη Πέτρο και τον Δημόκριτο οι οποίοι ,μας τίμησαν με την παρουσία τους και με την απαράμιλλη μαχητικότητα και το πηγαίο ταλέντο τους!...Τους ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς!.Ήταν ότι καλύτερο για το κλείσιμο μιας άκρως πετυχημένης χρονιάς..."δήλωσε ο κόουτς Σερέτης Θεολόγος.
'"..Ευχαριστώ τους προπονητές των Ικάρων Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο για την φιλοξενία της ομάδας μου!.." σημείωσε ο Οξούζης Πέτρος."....Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από την αλματώδη πρόοδο της Ακαδημίας των Ικάρων που τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να δίνει τα σπουδαία διαπιστευτήρια της στον μπασκετικό χάρτη, πραγματοποιώντας πληθώρα πρωτοπόρων δράσεων αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα Γιαννιτσά ...Τους εύχομαι να υπηρετούν το άθλημα και να προσφέρουν τη χαρά του αθλήματος σε όλα τα παιδιά με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό! Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη την επόμενη χρονιά!...".