Σελίδες

About

03 Ιουλίου 2018

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!


Δύο μετάλλια, δύο 5ες θέσεις και υπέροχες εμφανίσεις σημείωσαν τα αγόρια και τα κορίτσια του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ηλικίας 14 – 15 ετών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Καβάλα το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Συγκεκριμένα ο Ο.Φ.Κ.Α. συγκέντρωσε 44 βαθμούς και κατετάγη μεταξύ των κορυφαίων συλλόγων του πανελλήνιου πρωταθλήματος και 1ος του νομού Πέλλης.
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Χαραλαμπίδου Ζωή στο άλμα εις Ύψος με επίδοση 1,54μ στην πρώτη της χρονιά ως παγκορασίδα, καθώς του χρόνου θα αγωνιστεί και πάλι στην ίδια κατηγορία.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παπαδόπουλος Στάθης στα 100μ με εμπόδια ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ 14’’56!

Δύο 5ες θέσεις πήραν η Καλμπαζίδου Δήμητρα στα 80μ με εμπόδια με ισοφάριση ατομικού ρεκόρ 12’’73 και η Μερντίνι Κιάρα στον ακοντισμό με 33,08 ενώ η ίδια κατέλαβε επίσης και την 11η θέση στη σφαιροβολία με βολή στα 10,18 μέτρα.


Ο Κωνσταντινίδης Ακρίτας κατέλαβε την 11η θέση στον ακοντισμό των αγοριών με επίδοση 38,18 μέτρα, ατομικό ρεκόρ σημείωσε και η Κεσίδου Βερόνικα στην δισκοβολία με 25,20μ (15η) και η Κοκκινίδου Αγγελική έκανε αξιόλογη κούρσα στα 300μ με εμπόδια με 53’’56 (14η).
Οι ομάδες σκυταλοδρομιών 4 × 80μ στα αγόρια και στα κορίτσια, τέλος, τα πήγαν πολύ καλά με τους Κωνσταντινίδη, Ματζίρη, Πόπτση και Μπαντή να τρέχουν την απόσταση σε 40’’21 και με τις Κοκκινίδου, Καλμπαζίδου, Νάτσικα και Σύρμαλη να τερματίζουν σε 43’’23!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ κ. ΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΙΔΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!
Το Δ.Σ